Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Prestație solidă pentru SepsiBogdan Balas / SportPictures.eu
16 Iul 2021

Liga 1: Prestație solidă pentru Sepsi

Sepsi OSK Sf. Gheorghe a trecut fără probleme de Academica Clinceni în prima etapă a Ligii 1 și privește încrezătoare partida pe care o va disputa în deplasare joi la Trnava cu slovacii de la Spartak în prima manșă a celui de-al doilea tur preliminar al Conference League.

Elevii lui Leo Grozavu au dictat ritmul jocului, dovedind consistență și un nivel cel puțin la nivelul celui de la finele sezonului trecut, în timp ce ilfovenii au părut lipsiți de soluții în ofensivă, în mare măsură și datorită remanierii masive a respectivului compartiment. Slovenul Rep, noua achiziție în tabăra covăsnenilor, a fost cel care a deschis scorul și implicit a înscris primul meci al ediției de campionat după o lovitură liberă de la 17 metri transformată cu un șut în forță trimis prin zid. Tot Rep semnează o bară în minutul 70 cu un șut de la aproape 30 de metri ce a ciupit gazonul și a lovit stâlpul din stânga lui Păun. Portarul oaspeților a comis o gafă imensă în minutul 84 când părea că are sub control un balon șutat de la 25 de metri de Mitrea, însă l-a scăpat inexplicabil în plasă și le-a oferit covăsnenilor o victorie relaxată, de moral.

 

Sepsi OSK Sf. Gheorghe - Academica Clinceni 2-0 (0-0)

Au marcat: Rep (min. 56), Mitrea (min. 84)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Leo Grozavu): Niczuly – Dimitrov, Tincu, Mitrea, Ispas (min. 78 Dumitrescu) – Gonzalez (min. 81 Dumiter), Vaşvari, Păun – Aganovic (min. 46 Rep), Chunchukov (min. 64 Bojic), Bărbuţ (min. 46 Ashkovski)

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): Păun – Pashov (min. 88 De Amorim), Bilali, Patriche – Achim, Cioiu (min. 61 Kazlauskas), Cascini (min. 74 Ventura), Moulin, Vanzo – Chandarov (min. 61 Vellios), Gavra (min. 74 Dumitrache)

Alte știri din Liga 1