Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Pragmatismul lui Traore și Omrani aduce trei puncte clujenilorFlaviu Buboi / SportPictures.eu
19 Oct 2019

Liga 1: Pragmatismul lui Traore și Omrani aduce trei puncte clujenilor

CFR Cluj a tranșat soarta partidei din Gruia contra Universității Craiova cu două goluri înscrise în opt minute de către puncheurii săi.

În minutul 70 Lacina Traore a beneficiat de o gafă în defensivă a oltenilor, mingea pasată greșit de Acka fiind interceptată de Păun care l-a deschis în adâncime pe vârful de atac, care a driblat scurt și a șutat imparabil de la limita careului de 16 metri. A fost primul gol al ivorianului de la revenirea sa la Cluj, o gură de oxigen pentru el, dar și pentru Dan Petrescu din perspectiva partidelor din Europa League. Introdus în teren în minutul 73 în locul autorului primului gol, Bilel Omrani a punctat și el cu un șut exploziv din interiorul careului în urma unei respingeri neinspirate, în față, a lui Pigliacelli a unei lovituri libere executate direct spre poartă de Culio.

Oltenii au fost lipsiți de consistență în atac, fără ocazii mari de gol, însă nici gazdele nu au excelat la acest capitol. În afara unor șuturi mult pe lângă poartă trimise de Susic (min. 15) și Hoban (min. 24) și a unui șut telefonat trimis de Păun pe direcția lui Pigliacelli (min. 37), clujenii nu și-au creat alte șanse de gol, însă pragmatismul lui Traore și Omrani le-a adus cele trei puncte ce îi distanțează la vârful clasamentului.

 

CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-0 (0-0)

Au marcat: L. Traore (min. 70), Omrani (min. 78)

CFR Cluj (antrenor Dan Petrescu): Arlauskis - Susic, Vinicius, Boli, Camora - Itu (min. 27 Păun), Hoban, Culio - Costache, L. Traore (min. 73 Omrani), M. Pereira (min. 83 Djokovic)

Universitatea Craiova (antrenor Victor Pițurcă): Pigliacelli - Vlădoiu, Bălașa (min. 65 Kelic), Acka, Vătăjelu - Mățel, Cicâldău, Uros Cosic - Zakaric (min. 80 Bărbuț), Ivan, Mihăilă (min. 55 Fortes)

Alte știri din Liga 1