Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Pragmatismul duce Rapidul pe poziția de liderRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
23 Iul 2021

Liga 1: Pragmatismul duce Rapidul pe poziția de lider

CS Mioveni amână primul succes după revenirea în Liga 1 după ce în această seară a fost pedepsită de Rapid în două rânduri. Succesul de la Mioveni propulsează formația giuleșteană pe prima poziție a clasamentului, o echipă mult mai matură prin integrarea în grup a unor jucători cu mare experiență.

Oaspeții au punctat prima dată pe tabelă în minutul 42 prin Dragoș Grigore cu o lovitură cu capul în urma unui corner executat de Rareș Ilie la primul balon trimis pe spațiul porții gazdelor. Până la acel moment argeșenii s-au apropiat periculos de poarta lui Moldovan în câteva rânduri. Blănaru a șutat din interiorul careului puțin peste vinclul de la colțul scurt în minutul 13, tot el a pasat la întâlnire zece minute mai târziu pentru Rusu în careul oaspeților, dar adresantul nu s-a sincronizat și nu a putut beneficia de serviciu, iar în minutul 39 a încercat din nou șutul la colțul scurt, și în acest caz balonul trecând peste poartă. Partea a doua a jocului un contraatac purtat de Carnat s-a încheiat cu o pasă simplă în fața porții ce l-a lăsat singur pe Bălan cu poarta goală, formalitatea îndeplinită dublând avantajul pe tabelă. Era minutul 55 și în afara unui șut fără intensitate trimis de Rădescu de la 20 de metri în minutul 57, gazdele nu au avut luciditatea și forța de a reduce diferența de pe tabelă.

Giuleștenii pleacă cu trei puncte mari și se pregătesc acum pentru un alt meci interesant, cu Farul pe teren propriu, în timp ce CS Mioveni trebuie să se mobilizeze pentru a face față unei deplasări complicate la Sf. Gheorghe pe terenul „europenei” Sepsi OSK.

 

CS Mioveni - Rapid București 0-2 (0-1)

Au marcat: Dr. Grigore (min. 42), Ad. Bălan (min. 55)

CS Mioveni (antrenor Alexandru Pelici): Popescu - Oancea, Balaur, Iacob, Şerbănică - Toma, Panait (min. 61 Buziuc), Dumitriu (min. 80 Massaro), Rădescu (min. 61 Coşereanu)- Rusu - Blănaru (min. 61 Cristea)

Rapid București (antrenor Mihai Iosif): H. Moldovan - Belu, Săpunaru, D. Grigore, Junior Morais - Crepulja - Carnat (min. 66 Moise), Albu, Ilie (min. 66 Pănoiu), Hlistei (min. 80 Goge) - Bălan (min. 90+2 Despa)

Alte știri din Liga 1