Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Popa sfințește jocul TimișoareiAndi Popescu / SportPictures.eu
07 Apr 2017

Liga 1: Popa sfințește jocul Timișoarei

Pandurii Târgu Jiu înregistrează prima înfrângere în play-out după un meci pe care l-a terminat în numai 9 jucători. La Turnu Severin, ACS Poli Timișoara s-a chinuit să egaleze până în minutul 70 și apoi a trecut în avantaj în numai două minute într-un meci ce învolburează apele în zona retrogradării.

Gazdele gorjene au deschis scorul în minutul 25 după o acțiune a lui Hlistei încheiată cu un șut de la limita careului la care Straton nu a găsit o soluție pentru a-l scoate de sub transversală. Avantajul de pe tabelă putea fi anulat rapid de bănățeni, însă Drăghici irosește cu lejeritate un penalty acordat de arbitrul Sebastian Colţescu pentru un fault al lui Bușu la Bărbuț. Ionuț Popa taxează lipsa de concentrare a atacantului său și îl schimbă imediat, după care primește un ajutor nesperat din partea pandurului Samson, care a izbutit să ia în minutul 48 al doilea cartonaș galben și să-și lase colegii în inferioritate.

Situația basculează în numai trei minute după egalarea lui Pedro Henrique cu largul concurs al lui Stanca, portarul gorjenilor scăpând pe sub el șutul din interiorul careului executat de atacantul brazilian, și reușita lui Bărbuț după o șarjă ofensivă a oaspeților ce l-a lăsat pe șeptar singur cu Stanca. După ce Ene a fost eliminat în minutul 84 pentru că l-a oprit în ultimă instanță pe Popovici scăpat singur cu goalkeeper-ul gazdelor la marginea careului de 16 metri, două minute mai târziu Cînu a taxat o nouă eroare a lui Stanca, de această dată o ieșire neinspirată la un corner, și a înscris cu capul după ce inițial mingea a lovit transversala și i-a revenit tot lui.

S-a încheiat Pandurii – ACS Poli Timișoara 1-3 (1-0), iar bănățenii se află acum pe locul 4 în play-out după ce începuseră campionatul cu -14 puncte.

 

Pandurii Târgu Jiu (antrenor Flavius Stoican): Stanca - Samson, C. Ene, Fl. Ilie, Buşu - Cioinac, P. Păcurar - Hlistei (min. 69 Hamed), Surugiu (min. 62 Sîrghi), Firţulescu - Negruţ (min. 51 Negoiţă)

ACS Poli Timișoara (antrenor Ionuț Popa): Straton - Străuţ, Cânu, Scutaru, Novak (min. 56 Pedro Henrique) - Artean, Soljic - Bărbuţ, Mailat, Popovici - Drăghici (min. 34 Neagu, min. 87 Bîrnoi)

Alte știri din Liga 1