Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Poli redivivaDragos Pascaneanu / SportPictures.eu
04 Sep 2018

Liga 1: Poli rediviva

Politehnica Iași a reușit în Copou să obțină a doua victorie în campionat și să-și dubleze numărul de goluri marcate la capătul unei partide în care Concordia Chiajna a jucat rolul de sparring partner.

Ilfovenii au reușit să își ajute amfitrionii înscriind în propria poartă în minutul 14, atunci când Albu a împins în propria poartă mingea trimisă de Sanoh pe lângă Costache, portarul fiind ieșit în întâmpinarea atacantului ieșenilor. După un gol anulat al lui Rus pentru henț, ieșenii au reușit totuși să își dubleze avantajul până la pauză prin Flores. În minutul 35, de la marginea careului mare, mijlocașul venezuelean a plasat balonul cu latul lângă bara din dreapta lui Costache, rămas spectator. Doar patru minute mai târziu Concordia a avut șansa de a reintra în joc, dar Guessan a semnat o ratare monumentală, reușind contraperformanța de a relua de la numai un metru de linia porții direct peste transversală balonul recentrat cu capul de un coechipier. Pentru a-și desăvârși opera, în minutul 44 atacantul ivorian a trimis cu capul peste transversală din 6 metri, nejenat de vreun adversar, iar evoluția sa l-a determinat pe tehnicianul Ionuț Badea să-l înlocuiască la pauză cu Bawab.

Repriza secundă a început cu ratările lui Frăsinescu (min. 58) și Andrei Cristea (min. 59), la ambele Costache având un rol determinant în evitarea golului. În minutul 66 portarul oaspeților a fost ocrotit de zeița Fortuna la șutul lui Panțîru, balonul trimis de fundașul stânga al gazdelor fiind deviat de transversală. Ultimul gol al partidei a fost înscris de debutantul Bekui, ghanezul introdus în locul lui Sanoh în minutul 75 fiind lansat pe o zonă liberă în defensiva ilfoveană și după ce l-a driblat scurt pe Costache a trimis simplu în poarta goală. Bekui putea face dubla două minute mai târziu, de această dată Costache a putut respinge șutul său din unghi, iar ultima ocazie a partidei a fost bara lui Măzărache.

S-a încheiat Politehnica Iași – Concordia 3-0 (2-0), un rezultat venit la timp pentru a da liniște echipei pregătite de Flavius Stoican.

 

Politehnica Iași (antrenor Flavius Stoican): Cobrea - Gallego, Mihăescu (min. 60 Aquinaldo), Frăsinescu, Panţîru - Flores, L. Rus, Qaka, Sin – A. Cristea (min. 80 N'dongala), Sanoh (min. 75 Bekui)

Concordia Chiajna (antrenor Ionuț Badea): Costache - Bărboianu, A. Albu, A. Marc, Nivaldo - Grădinaru, Bucşă, Gorobsov, P. Ivanovici (min. 71 Fota) - Guessan (min. 46 Bawab), Batin (min. 71 Măzărache)

Alte știri din Liga 1