Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Polczak răpește două puncte importante CFR-uluiMircea Rosca / SportPictures.eu
08 Apr 2018

Liga 1: Polczak răpește două puncte importante CFR-ului

Gigi Mulțescu revine cu un rezultat bun la cârma Astrei, giurgiuvenii remizând în Gruia cu CFR Cluj și complicând și mai mult lupta pentru titlu.

O primă repriză fără mari realizări tehnice nu lăsa privitorilor prea multe speranțe pentru partea a doua a meciului. Doar reluarea imprecisă a lui Polczak din minutul 19 și lovitura liberă peste transversală a lui Balaure executată în minutul 35 au constituit faze de poartă notabile, CFR-ul având numai o situație în minutul 29 când Boli, aflat în poziție de ofsaid semnalizată, a reluat cu capul și l-a evidențiat pe bulgarul Iliev, portarul Astrei reușind o paradă eficientă.

După pauză Vinicius a schimbat tabela și CFR-ul lua o opțiune importantă pentru obținerea victoriei: în minutul 54 Țucudean a trimis din flancul stâng o centrare perfectă la 6 metri de unde fundașul central al gazdelor s-a înălțat nestingherit și l-a învins pe Iliev. Presiunea clujenilor s-a menținut în jumătatea adversă, dar realizările au lipsit și pe măsură ce finalul partidei se apropia, certitudinea celor trei puncte prindea contur pentru ei. Totul s-a năruit în minutul 81, când în urma unui corner Polczak a venit nemarcat la bara a doua și în colțul careului mic a sărit mai bine decât Cristian Manea și a reluat cu capul imparabil pentru Arlauskis. După egalare, Astra a fost aproape de golul doi în minutul 89 când Florin Bejan a șutat bine din marginea careului mare, dar Arlauskis a respins și Erico da Silva, aflat în ofsaid, a reluat pe lângă din 3 metri. Chiar dacă a rămas în 10 după eliminarea lui Radunovic în primul minut al prelungirilor, Astra a absorbit presiunea gazdelor și a plecat cu un punct important, de moral, pentru momentul actual al echipei.

S-a încheiat CFR Cluj – Astra 1-1 (0-0), clujeni acumulând numai 6 puncte în cele patru etape de play-off.

 

CFR Cluj (antrenor Dan Petrescu): Arlauskis – Manea, Boli, Vinicius, Camora - Djokovic (min. 46 Omrani), Hoban (min. 84 Costache) – Deac, Culio, Ioniţă (min. 86 Mailat) – Ţucudean

Astra Giurgiu (antrenor Gheorghe Mulțescu): Iliev – Belu, Polczak, Erico, Radunovic – Dandea – Stan (min. 87 Bejan), Mrzjlak (min. 46 Moise), Seto, Balaure – Abang (min. 53 Buş)

Alte știri din Liga 1