Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Ploieștiul mai crede în minuniSportPictures.eu
16 Mai 2016

Liga 1: Ploieștiul mai crede în minuni

Prestație pozitivă a elevilor lui Jerry Gane în meciul contra celor de la ACS Poli Timișoara. Tribunele stadionului ”Ilie Oană”, altă dată mai pline, au aplaudat o victorie entuziasmantă a propriilor favoriți în derby-ul suferinței, rezultat ce îi duce pe ”găzari” la 4 puncte în urma locului de baraj ocupat de FC Voluntari.

După prima jumătate de oră de joc Petrolul era distanțată la două goluri pe tabelă, ambele înscrise din penalty. La primul, transformat de Astafei în minutul 16, cel faultat a fost Zoubir, iar la cel de-al doilea, din minutul 28, cei doi atacanți ai gazdelor și-au schimbat rolurile între ei, finalizarea aparținând lui Zoubir. Bănățenii au revenit pe tabelă în minutul 67, Nimely reluând cu capul centrarea din corner a lui Goga, însă 8 minute mai târziu Pacar primește o pasă pe culoar de la Ziani și schimbă din nou tabela pentru gazde. Prelungirile aduc și emoții, timișorenii speculând din nou o așezare neinspirată la fazele fixe a ploieștenilor. Britanicul Jenkins a reluat cu capul o centrare a aceluiași ”servant” Goga și ultimele două minute ale prelungirilor au fost trăite cu sufletul la gură de către gazde.

S-a încheiat Petrolul – ACS Poli 3-2 (2-0), rezultat ce îi menține pe bănățeni la 20 de puncte și îi urcă pe ploieșteni la cota 18, la numai 4 puncte în spatele celor de la FC Voluntari, pe care îi vor întâlni într-un meci direct în deplasare în acest week-end.

 

Petrolul Ploieşti (antrenor Ionel Gane): Cobrea - David, Mişelăricu, Benga, Begeorgi - B. Gavrilă (min. 90 Bucşa), Mareş (min. 60 Pacar), Guerriero, Ziani - Zoubir, Astafei

ACS Poli Timişoara (antrenor Petre Grigoraş): Smaranda - Melinte, Cânu, Bocşan, D. Popescu - Abel Suárez (min. 73 Zicu), Jenkins - Bărbuţ, Goga, Nimely (min. 79 Sorescu) - Rajcomar (min. 46 Doman)

Alte știri din Liga 1