Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Piteștenii se impun la limită la BotoșaniIonuț Tabultoc / SportPictures.eu
14 Ian 2021

Liga 1: Piteștenii se impun la limită la Botoșani

”Lanterna roșie” FC Argeș a obținut victoria în minutele de prelungiri ale partidei susținute în deplasare cu FC Botoșani și începe cu dreptul returul sezonului regulat.

Conștienți că orice meci este important pentru ei pentru a nu pierde contactul cu plutonul, piteștenii și-au declarat intențiile încă din startul partidei, contraatacurile lor tăioase fiind aproape de finalizare în minutul 22 când Drăghici, găsit liber în careul gazdelor de Mediop, a trimis mult peste transversală singur cu Hankic. Botoșenenii au trecut repede la timonă și au replicat imediat prin Al Mawas după un un-doi cu Holzmann, dar șutul său din colțul careului mic a fost respins de Greab de la colțul scurt cu un reflex salutar. Până la pauză am notat doar un șut fără intensitate al lui Tîrcoveanu, trimis de la 16 metri și care a trecut puțin pe lângă stâlpul din dreapta lui Greab, apoi în startul părții a doua Al Mawas i-a încercat din nou reflexele lui Greab cu un șut din careul mic din apropierea liniei de fund. Zece minute mai târziu, Ongenda încearcă un șut de la distanță de la 25 de metri și balonul mușcă gazonul pentru a ieși puțin pe lângă stâlpul din dreapta lui Greab, apoi în minutul 59 Chindriș ”înalță zmeul” la un șut din zona punctului cu var în condițiile în care Greab era ieșit din poartă. Mihai Roman nu a putut devia decisiv din 6 metri balonul pasat de Al Mawas în minutul 76, tot el reușind o foarfecă de efect doar pentru public în minutul 84. Piteștenii au rezistat în defensivă și au dat lovitura în minutul 90+2 atunci când Deslandes a reluat în plasă din careul mic balonul respins de Hankic în urma unei lovituri libere la care Honciu a deviat ușor cu călcâiul.

Trei puncte mari pentru FC Argeș, care nu părăsește ultima poziție, dar cu 14 puncte este la o lungime distanță de un pluton de trei echipe și la 4 de adversarii lor de astăzi, care staționează pe locul 10.

 

FC Botoșani - FC Argeș 0-1 (0-0)

A marcat: Deslandes (min. 90+2)

FC Botoșani (antrenor Marius Croitoru): Hankic – Braun (min. 46 Patache), Haruţ, Chindriş, Holzmann (min. 46 Ţigănaşu) – Florescu (min. 57 Papa), J. Rodriguez, Ongenda – Al Mawas, Toutouh (min. 46 Fernandez), Târcoveanu (min. 75 M. Roman)

FC Argeș (antrenor Mihai Ianovschi): Greab – Tofan, Maric, Deslandes, Muşat – Meza Colli, I. Şerban – Drăghici, Maes (min. 89 Honciu), C. Dumitru (min. 78 Năstăsie) – Mediop (min. 90 Leca)

Alte știri din Liga 1