Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Piteștenii se impun la Sf. GheorgheBogdan Balas / SportPictures.eu
15 Aug 2021

Liga 1: Piteștenii se impun la Sf. Gheorghe

Eliminarea din Conference League a lăsat urme asupra moralului celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe, formația covăsneană înregistrând astăzi cea de-a treia înfrângere consecutivă în campionat. Dacă prima le-a fost administrată de CS Mioveni tot pe teren propriu, astăzi a fost rândul celor de la FC Argeș să se impună la Sfântu Gheorghe.

Revenit după o scurtă perioadă petrecută la FCSB, clubul de care aparține, Cristian Dumitru a deschis scorul pentru piteșteni în minutul 36 după o centrare de pe partea stângă deviată de Said ce l-a găsit la 6 metri de poartă, o preluare scurtă și un șut din cădere învingându-l pe Niczuly. O incursiune a lui Golofca în minutul 40 s-a încheiat cu un șut la colțul scurt ce nu prinde cadrul porții lui Greab, apoi trei minute mai târziu oaspeții au din nou șansa de a puncta la reluarea cu dreptul a lui Turda în urma unui corner, balonul lovind stâlpul din stânga lui Niczuly.

Dacă nu a reușit cu piciorul, Turda înscrie în minutul 63 cu capul tot după un corner, assist-ul aparținându-i lui Cristian Tănase. Trei minute mai târziu Chunchukov a fost aproape de a reduce diferența de pe tabelă cu o lovitură de cap din fuleu în urma unei centrări de pe partea dreaptă, o fază similară înregistrându-se în minutul 86 când Bojic a trimis puțin pe lângă după o centrare la bara a doua. Dumitrașcu semnează ultima ocazie a oaspeților cu un șut peste transversală în minutul 90, iar piteștenii obțin primul succes în această ediție de campionat.

Cu 4 puncte, elevii lui Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi egalează la puncte pe Sepsi OSK, dar depășesc formația covăsneană în clasament datorită golaverajului, -1 față de -2.

 

Sepsi OSK Sf. Gheorghe - FC Argeș 0-2 (0-1)

Au marcat: Cr. Dumitru (min. 36), Turda (min. 63)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Leo Grozavu): Niczuly – Sousa (min. 46 Dimitrov), Ninaj, Mitrea, Dumitrescu (min. 46 Ispas) - Fofana (min. 46 Achahbar), Eder, Vaşvari - Golofca (min. 70 Aganovici), Ciunciukov, Ashkovski (min. 63 Bojici)

FC Argeș (antrenor Andrei Prepeliță): Greab – Tofan (min. 68 Viana), Turda, Joao Miguel, De Jonghe - Meza Colli, I. Şerban (min. 73 Piţian) - Cr. Dumitru (min. 82 Işfan), Cr. Tănase (min. 82 Lupeta), Dumitraşcu - Said Ahmed (min. 73 Honciu)

Alte știri din Liga 1