Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Piteștenii nu găsesc drumul spre victorieRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
16 Dec 2020

Liga 1: Piteștenii nu găsesc drumul spre victorie

Cinci meciuri fără victorie au contabilizat cei de la FC Argeș după fluierul de final al partidei din Trivale cu FC Hermannstadt.

Sibienii au înclinat balanța în favoarea lor în startul partidei deschizând scorul în minutul 9 în urma unui penalty transformat de Dâlbea, lovitura de pedeapsă fiind acordată pentru intervenția imprudentă a lui Leca asupra lui Sîntean. Același Sîntean putea majora diferența de pe tabelă în minutul 37, care nu a profitat de pasa neinspirată a lui Marakis către Greab, iar pe respingerea portarului, Alhasan a trimis puțin pe lângă poartă. După ce Ionuț Șerban l-a întins pe Pop cu un șut din afara careului ce țintea rădăcina barei din dreapta portarului, în minutul 55 Addae duce scorul la 0-2 după ce a urmărit bine o centrare venită de pe dreapta la care Leca l-a blocat pe Sîntean și mingea a ajuns la 6 metri în zonă centrală.

Situația devenea critică pentru piteșteni, care au avut șansa de a reduce diferența repede, în minutul 66, după o recuperare la mijlocul terenului și o pasă în adâncime a lui Ionuț Șerban pentru Malele, care l-a lobat pe Pop, apoi au beneficiat de un penalty în urma unui duel între Grecu și Dâlbea, pe care tot Malele l-a transformat în minutul 81.

Un egal obținut pe final de meci nu o ajută prea mult pe FC Argeș, care rămâne pe ultimul loc cu 10 puncte, în timp ce FC Hermannstadt face 15 puncte și ocupă poziția 11 în ierarhie.

 

FC Argeș - FC Hermannstadt 2-2 (0-1)

Au marcat: Malele (min. 66 și 81 pen.)/Dâlbea (min. 9 pen.), Addae (min. 55)

FC Argeș (antrenor Augustin Eduard): Greab – Marakis (min. 60 Ndiaye), Leca, Deslandes, Muşat – Ş. Drăghici, Honciu (min. 75 Năstăsie), Şerban, Barbu (min. 46 Blejdea) – Maes (min. 60 Grecu) – Malele

FC Hermannstadt (antrenor Ruben Albes): I. Pop – Vodă (min. 78 Belu), Scarlatache, I. Stoica, Opruţ – Alhasan, Dâlbea (min. 87 R. Pires), Addae – Mustivar (min. 87 Buzan) – Mayoral, Sîntean (min. 60 F. Fortes)

Alte știri din Liga 1