Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Piteștenii mențin ritmul pozitivRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
30 Oct 2020

Liga 1: Piteștenii mențin ritmul pozitiv

FC Argeș obține a doua victorie și al treilea rezultat pozitiv urcând pe locul 13 cu un total de 8 puncte. Jucătorii pregătiți de Ionuț Moșteanu s-au impus în această seară pe teren propriu în partida cu FC Voluntari, echipă aflată la polul opus, cu trei înfrângeri consecutive și în pierdere de turație față de startul de sezon.

Piteștenii au fost cei care au fost mai prezenți în jumătatea de teren a formației adverse și au ratat o primă mare ocazie în minutul 7, atunci când Drăghici nu a putut lovi corect din careul mic balonul centrat de Mușat din flancul stâng și a trimis pe lângă poartă. În minutul 28 Prepeliță ne-a adus aminte de prestațiile sale din perioada de vârf a carierei șerpuind printre adversari la limita careului de 16 metri și șutând cu o pendulare scurtă, dar Rîmniceanu a fost la post și a respins în corner. Veteranul gazdelor a semnat assist-ul pentru golul din minutul 33 marcat de Meza Colli, o centrare lobată ce l-a găsit pe atacant liber între fundații ilfoveni și i-a pus balonul pe frunte pentru o finalizare simplă.

Cel de-al doilea gol a venit la zece minute după pauză pe fondul unei greșeli flagrante a lui Balaur în propriul careu, fundașul central al ilfovenilor pierzând balonul în duelul cu Blejdea, care a pasat pentru Meza Colli în centrul careului, apoi balonul a ajuns la Grecu, care a înscris cu un șut sec. 2-0 și lucrurile mergeau bine pentru piteșteni în fața unei formații ilfovene fără reacție. Teja i-a aruncat în luptă pe Vlad și pe Anderson și jocul oaspeților a căpătat mai multă consistență la mijlocul terenului, apoi în minutul 65 arbitrul Sorin Costreie dictează penalty pentru FC Voluntari la un henț în careu făcut de Maric și Ion Gheorghe a înscris de la punctul cu var reducând diferența. Impulsionați de acest gol, ilfovenii mai au o ocazie bună la lovitura de cap a lui Armaș din minutul 72 în urma unei lovituri de colț, iar pe final de meci Anderson este blocat de Șerban, iar Vasile Mihai nu a putut lovi corect balonul în urma unui corner. În minutele de prelungiri Balaur a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat, piteștenii răsuflând ușurați și așteptând finalul de meci în superioritate numerică.

FC Voluntari rămâne pe locul 10 cu 10 puncte și golaveraj negativ, -3, având șanse să întrerupă seria rezultatelor negative săptămâna viitoare pe teren propriu cu Politehnica Iași.

 

FC Argeș - FC Voluntari 2-1 (0-0)

Au marcat: Meza Colli (min. 33), Grecu (min. 55)/I. Gheorghe (min. 66 pen.)

FC Argeș (antrenor Ionuț Moșteanu): Micle – Tofan, Leca, Maric, Muşat (min. 90 Şerbănică) – Drăghici (min. 78 Marakis), Şerban, Prepeliţă, Grecu (min. 63 Popa) – Meza Colli – Blejdea (min. 78 Mirică)

FC Voluntari (antrenor Mihai Teja): Rîmniceanu – C. Costin, Balaur, Armaş, Kocic (min. 60 Vlad) – Borţoneanu (min. 46 Marcelo Lopes), De Lucas, I. Gheorghe – Mailat (min. 79 Mihai), Betancor (min. 70 Stoica), A. Popa (min. 60 Anderson)

Alte știri din Liga 1