Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Piteștenii își continuă ascensiunea în clasamentGheorghe Fluster / SportPictures.eu
06 Feb 2021

Liga 1: Piteștenii își continuă ascensiunea în clasament

Astra Giurgiu a încheiat în genunchi meciul de pe „Marin Anastasovici” cu FC Argeș și face rocada în clasament cu formația piteșteană, o adevărată performeră ce înregistrează acum 8 jocuri fără înfrângere.

O primă repriză echilibrată, cu doar două ocazii importante, câte una la fiecare poartă - lovitura liberă executată de Budescu în minutul 23 și reluarea cu capul a lui Malele scoasă în corner de Popa în minutul 32 - a fost urmată o a doua parte a jocului în care oaspeții au punctat în două rânduri. În minutul 60 Ionuț Șerban a trimis un șut superb de la 22 de metri cu o reluare din prima a pasei înapoi trimisă de Palic de pe linia de fund a terenului, execuție destul de dificilă la care Popa nu a avut replică. Autorul golului l-a pus la treabă pe portarul gazdelor în minutul 79 când a trimis puternic sub transversală din lovitură liberă de la 25 de metri din unghi de 45 de grade, apoi patru minute mai târziu Maric a stabilit scorul final cu o reluare simplă din careul mic a unei lovituri libere în urma căreia balonul a ajuns la bara a doua fără a fi lovit de vreun alt jucător. Partida se încheie cu un gol anulat gazdelor pe motiv de ofsaid la Boe-Kane și cu eliminarea lui Constantin Budescu pentru protestele adresate arbitrului Andrei Antonie.

FC Argeș face 23 de puncte, cu unul mai mult decât Astra și urcă pe locul 12, în timp ce giurgiuvenii coboară o treaptă până pe 13.

 

Astra Giurgiu - FC Argeș 0-2 (0-0)

Au marcat: I. Şerban (min. 60), Maric (min. 83)

Astra Giurgiu (antrenor Eugen Neagoe): M. Popa – Canadija, Graovac, Jovanovic, Bruno – Boe-Kane, Crepulja (min. 85 Balaure), Wuthrich (min. 59 Stahl) – Merloi (min. 46 Krpic), Budescu, V. Gheorghe (min. 70 Montini)

FC Argeș (antrenor Mihai Ianovschi): Greab – Tofan, Maric, Turda (min. 89 Leca), Muşat – Meza Colli, I. Şerban – Barbu (min. 70 Maes), Palic, Dumitru (min. 90+1 Grecu) – Malele

Alte știri din Liga 1