Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Piteștenii înscriu de două ori, dar remizează cu Gaz MetanRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
17 Ian 2021

Liga 1: Piteștenii înscriu de două ori, dar remizează cu Gaz Metan

FC Argeș și Gaz Metan Mediaș au încheiat nedecis partida din Trivale în care jucătorii formației gazdă au marcat ambele goluri ale jocului.

Piteștenii au deschis scorul rapid, în minutul 8 prin belgianul Alexander Maes la capătul unei acțiuni ce a curs perfect în flancul drept, Tofan fiind autorul pasei decisive, o pasă la 6 metri ce a pus mingea pe fruntea marcatorului. Până la gol, Ionuț Șerban a fost aproape de a înscrie în minutul 2 când Yuri a respins cu capul din apropierea liniei porții șutul său din colțul careului mic. Până la pauză elevii lui Mihai Ianovschi au mai avut o singură ocazie la lovitura liberă din minutul 45 executată de Ionuț Șerban puțin pe lângă vinclul porții lui Pleșca. După ce a fost în două rânduri periculos la poarta oaspeților, în minutul 63 Ionuț Șerban a avut o intervenție nefericită la o centrare din lovitură liberă a oaspeților și a deviat balonul decisiv în propria poartă părăsită de Greab, ieșit inoportun pe respingere. Fără alte ocazii pe un teren complicat datorită frigului, Gaz Metan obține astfel un punct nesperat fără a avea o contribuție ofensivă prea mare.

Medieșenii urcă un loc până pe 8 cu 20 de puncte, în timp ce piteștenii se extrag de pe ultima poziție și cu 15 puncte, dar cu golaveraj mai bun, -9 față de -21 al ieșenilor, trec pe penultimul loc al ierarhiei.

 

FC Argeș - Gaz Metan Mediaș 1-1 (1-0)

Au marcat: Maes (min. 8)/I. Șerban (min. 63 aut.)

FC Argeș (antrenor Mihai Ianovschi): Greab - Tofan, Marici, Deslandes, Muşat - Meza Colli, Şerban - Drăghici, Maes (min. 73 Năstăsie), C. Dumitru – Ndiaye (min. 73 Palic)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Jorge Costa): Pleşca - Butean, Baco, Yuri, Trif – Pambou (min. 46 Alceus), Francisco Junior – Valente (min. 73 Chamed), R. Deaconu (min. 88 Sambu), Ciocan (min. 12 Ze Manuel) - L. Niţu (min. 46 Costea)

Alte știri din Liga 1