Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Petrolul a pierdut busolaLaurentiu Mich / Mediafax Foto
22 Mai 2015

Liga 1: Petrolul a pierdut busola

Scurt pe 2, așa a rezolvat Dinamo meciul din deplasarea de la Ploiești. Petrolul nu mai sperie pe nimeni pe teren propriu, iar victoria de acum două săptămâni este excepția care a confirmat regula valabilă în acest sezon de primăvară.

Dinamo a deschis scorul cu un gol superb al lui Gavrilă, un șut la vinclu de la 20 de metri la care Pecanha nu a mai avut ce să facă. Era minutul 28, iar două minute mai târziu Elhamed finalizează un contraatac al ”câinilor roșii” cu un șut din cădere trimis de la marginea careului mare al Petrolului. Ultimul ”pumnal” a fost înfipt de Grozav, un ”ex” al partidei care nu s-a bucurat de golul înscris în minutul 90. O pasă în adâncime a lui Marius Niculae l-a găsit perfect pe ”șeptarul” dinamovist, care a trimis cu exteriorul puțin pe lângă Pecanha, ieșit să închidă unghiul, exact la rădăcina barei din stânga goalkeeper-ului gazdelor. Elevii lui Valentin Sinescu s-au zbătut în van pentru a reveni în joc, Satli fiind cel mai aproape de a marca în minutul 75, șutul său din afara careului fiind deviat de Bunoza în transversala porții lui Marc.

S-a încheiat Petrolul – Dinamo 0-3 (0-2), victorie ce îi urcă pe locul 7 pe oaspeți, iar ploieștenii se văd în situația de a putea pierde și locul 4.

 

Petrolul (antrenor Valentin Sinescu): Pecanha - Alcenat, Ipsa, Marin, Fanchone (min. 46 Peteleu) - Satli, Kronaveter - Nepomuceno, Pastorini (min. 62 Tchite), Astafei - Nkoyi

Dinamo (antrenor Mircea Rednic): Marc - Fai, A. Marc, Bunoza, Filip - Grigore - Gavrilă, Elhamed (min. 46 Cristescu), Şerban, Alexe (min. 70 Grozav) - Bilinski (min. 55 Niculae)

Alte știri din Liga 1