Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Petrescu mută la pauză și câștigăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
03 Aug 2019

Liga 1: Petrescu mută la pauză și câștigă

La Ploiești, campioana CFR Cluj s-a prezentat la primul fluier al meciului cu Chindia Târgoviște cu garnitura a doua, Dan Petrescu alegând să menajeze o serie de titulari pentru partida de miercuri din turul 3 preliminar al UEFA Champions League contra celor de la Celtic Glasgow.

Acest lucru i-a costat în primele 45 de minute, dominate de gazde care au și deschis scorul prin Neicuțescu, gol de vârf veritabil după o preluare și șut din întoarcere de la 12 metri. Clujenii au avut șansa egalării în minutul 45 la șutul în bară trimis de Păun, însă în faza ce a precedat șutul Costache a simulat grosolan în speranța obținerii unui penalty.

Campioana a reacționat după pauză, cravașată de Dan Petrescu la cabine, și a punctat cu ajutorul lui Aioani în minutul 49, cel care a deviat cu gamba o reluare din 6 metri a lui Țucudean a centrării trimise de pe dreapta de Butean, apoi Păun și-a adus echipa în avantaj în minutul 67 cu un șut frumos de la 20 de metri ce l-a învins pe Aioani. Șase minute mai tîrziu, după un ofsaid mare nesemnalizat, Omrani a pasat în fața porții pentru Deac care a îndeplinit o formalitate din 6 metri și tabela de pe ”Ilie Oană” indica 1-3, același Deac stabilind scorul final în minutul 88 cu un șut din marginea careului după o pasă lungă trimisă de Hoban și o preluare pe piept a decarului.

Rezultatul o urcă pe CFR pe prima poziție în clasament cu 10 puncte, în timp ce Chindia rămâne cu un singur punct după patru etape disputate.

 

Chindia Târgoviște - CFR Cluj 1-4 (1-0)

Au marcat: Neicuţescu (min. 27)/Aioani (min. 49 aut.), Păun (min. 67), Deac (min. 73 și 88)

Chindia Târgoviște (antrenor Viorel Moldovan): Aioani – Martac, Benga, Leca, Dumitraşcu – Novac (min. 72 Rață), L. Mihai – Neguţ, Cherchez (min. 70 D. Florea), Yameogo (min. 77 Șerban) – Neicuţescu

CFR Cluj (antrenor Dan Petrescu): Vâtcă – Butean, A. Mureşan, Cestor, Peteleu – Itu (min. 28 L. Aurelio), Hoban, Păun – Deac, Ţucudean (min. 66 Omrani), Costache (min. 87 Petrila)

Alte știri din Liga 1