Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Pericolul vine de la 6 metriRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
10 Mai 2016

Liga 1: Pericolul vine de la 6 metri

FC Botoșani a reușit un egal pe terenul Concordiei Chiajna și rămâne la trei puncte în fața formației ilfovene în clasamentul play-out-ului.

Concordia a avut un start promițător de meci, prima ocazie de gol apărând în minutul 6 când Feussi reușește o trecere printre doi fundași botoșeneni și aruncă o centrare la linia de 6 metri, iar Miron a fost aproape de autogol. Dintr-o poziție oarecum similară, în minutul 28 Pena nu ratează, ajutat fiind de instinctul de atacant, centrarea aparținându-i lui Bucurică. După pauză, botoșenenii au avut nevoie de mai puțin de un minut pentru a egala tot în urma unei centrări la 6 metri, autorul pasei decisive fiind Dimitrov, iar finalizarea cu capul i-a aparținut lui Mușat. Gazdele se aruncă în atac în căutarea golului victoriei, Obodo, Bucurică, Cristescu, Milevskyi aflându-se în fața unor ocazii bune pe care însă nu le-au fructificat, în timp ce Cabrera și Carralero le-au dat emoții în minutul 88 la o pasă pe spate, de efect și eficientă, a primului.

S-a încheiat Concordia – FC Botoșani 1-1 (1-0), rezultat ce distanțează la 3 puncte echipa din Chiajna de cei de la FC Voluntari, clasați pe locul de baraj.

 

Concordia Chiajna (antrenor Adrian Falub): Bălgrădean - Tincu, Odibe, Niasse - Feussi (min. 90+3 Serediuc), Giurgiu (min. 70 Purece), Obodo, Cristescu (min. 85 Roşu), Bucurică - Pena, Milevskyi

FC Botoşani (antrenor Leo Grozavu): Iliev - Dimitrov, Miron, Plămadă, Muşat - Ichim, Vaşcari (min. 85 Cucu) - Bordeianu, Fulop (min. 59 Carralero), Cabrera - Matulevicius (min. 90+2 Roman)

Alte știri din Liga 1