Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Penalty ratat și câte un punct pentru fiecare dintre combatanteCristian Stavri / SportPictures.eu
14 Sep 2019

Liga 1: Penalty ratat și câte un punct pentru fiecare dintre combatante

Campioana remizelor, Sepsi OSK Sf. Gheorghe a plecat cu un punct din deplasarea de la Ploiești, acolo unde gazdă i-a fost Chindia Târgoviște.

Un meci în care ocaziile se pot număra pe degetele de la o mână putea fi decis de un penalty dictat de arbitrul Sebastian Colțescu în minutul 47, dar Karanovic a încălcat legea nescrisă care spune că jucătorul care a obținut lovitura de pedeapsă nu o va executa și prin urmare a ratat. Vârful de atac al covăsnenilor scăpase singur cu Aioani și a fost faultat de acesta, însă portarul gazdelor și-a răscumpărat greșeala cu o paradă eficientă la execuția penalty-ului.

Prima repriză a fost una ternă, cu un singur șut de la distanță al oaspeților prin Karanovic în minutul 16, prins de Aioani, cu o transversală lovită norocos de Neguț în minutul 37 după o centrare ratată din flancul drept și cu un șut din întoarcere al lui Voduț care nu a prins cadrul porții lui Fejer.

După penalty-ul ratat de covăsneni, Chindia a avut o singură ocazie în partea a doua a jocului la șutul-centrare al lui Neciu ce l-a obligat pe Fejer să respingă în corner de sub transversală. În rest, zero pe toată linia și câte un punct pentru fiecare dintre combatante.

 

Chindia Târgovişte - Sepsi  Sf Gheorghe 0-0 (0-0)

Chindia Târgoviște (antrenor Viorel Moldovan): Aioani - Martac, Benga, Piţian, Neciu (min. 81 Burlacu) - Neguţ, Bic, L. Mihai (min. 61 Raţă), Yameogo - D. Florea (min. 72 Dumitraşcu), M. Voduţ

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Csaba Laszlo): Fejer - Kilyen (min. 56 Dimitrov), Barisic, Tincu, Fl. Ştefan - N. Carnat, Vaşvari, D. Flores (min. 63 R. Deaconu), Gal-Andrezly - Safranko, Karanovic (min. 90+2 Bouhenna)

Alte știri din Liga 1