Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Pecanha păstrează un punct pentru PetrolulValics Lehel / SportPictures.eu
12 Sep 2015

Liga 1: Pecanha păstrează un punct pentru Petrolul

Meci atractiv la Târgu Mureș între ASA și Petrolul, două echipe cu stări de spirit diferite și cu poziții în clasament pe măsură.

Petrolul, ”lanterna roșie” a campionatului, a luat un avantaj nesperat de rapid pe tabelă, trecând în avantaj încă din minutul 8 în urma unui penalty transformat de Ropotan. Lovitura de pedeapsă a fost acordată de arbitrul Horațiu Feșnic după faultul lui Ivan Gonzalez asupra vârfului ”lupilor galbeni”, Moussa. Gazdele s-au aruncat în atac și în minutul 27 au reclamat penalty la contactul dintre Peteleu și Hanca, însă jocul a fost lăsat să continue. Trei minute mai târziu Pecanha se remarcă în urma unei reluări cu capul din 8 metri a lui Jazvic, mingea fiind centrată perfect din corner de Brandan. Același Jazvic a fost pe post de servant în minutul 44, când a centrat la 7 metri pentru Axente, dar reluarea acestuia nu a prins cadrul porții.

Intrat la pauză, Louis Pedro își face simțită prezența în joc în minutul 50 cu un șut din afara careului ce l-a întins pe Pecanha, portarul petrolist reușind să respingă în extremis. Egalarea vine în minutul 68 în urma unui corner executat din nou foarte bine de Brandan, fundașul Balaur înălțându-se și reluând cu capul, de data aceasta imparabil. La 1-1, gazdele se aruncă în atac în căutarea victoriei, iar Moussa se apropie de gol în minutul 74 la reluarea din voleu a unui corner executat de Zoubir. A fost ultima ocazie a oaspeților, rămași apoi în 10 după ce Ropotan ia al doilea cartonaș galben în minutul 82. Imediat după aceea Pecanha iese din nou la rampă respingând în corner reluarea cu călcâiul din 8 metri a lui Ramiro Costa ce a trimis balonul la rădăcina barei din stânga porții Petrolului. Numerele de magie ale portarului ”lupilor galbeni” nu s-au încheiat aici, el fiind eroul partidei după ce a parat un penalty acordat pentru un fault al lui Beța la Jazvic. Mureșan a fost cel care a executat pentru ASA, dar Pecanha a ghicit colțul și a păstrat un punct pentru echipa sa.

ASA – Petrolul 1-1 (0-1), o remiză ce urcă ASA pe podium, în timp ce oaspeții rămân pe ultima poziție a clasamentului.

 

ASA Tg. Mureș (antrenor Vasile Miriuţă): Stăncioiu - Golanski, Ivan Gonzalez, Balaur, Brandan - Gorobsov (min. 62 Balic), Mureşan - Hanca (min. 46 Pedro), Romario (min. 30 Axente), Jazvic - R.Costa

Petrolul Ploiești (antrenor Eusebiu Tudor): Pecanha - Beţa, Benga, Genev (min. 81 Lemnaru), Faugh-Porrett - Marinescu (min. 84 Chiriţă), Ropotan - Peteleu, Zoubir, Bucşă - Moussa (min. 92 Tamuz)

Alte știri din Liga 1