Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Pe mâna tinerilorRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
06 Aug 2017

Liga 1: Pe mâna tinerilor

Nicolae Dică aduce o nouă victorie și trei puncte în contul FCSB contând pe jocul tinerilor săi jucători. Daniel Benzar, Dennis Man și Grecu au dovedit că pot face față cu succes unui meci contra unui adversar de play-out, așa cum este Concordia Chiajna.

Pe terenul sintetic de la marginea Bucureștiului, roș-albaștrii au ratat, au primit un gol neașteptat, au suferit și s-au bucurat în ultimul sfert de oră după un gol de generic al lui Benzar II (credem că poate fi mai ușor cunoscut sub acest nume fratele lui Romario Benzar de la Viitorul) și o gafă a lui Bălgrădean.

Partida nu a fost ofertantă în prima sa treime, abia în minutul 30 Pleașcă semnează prima ocazie cu un șut centrare ce se ducea către vinclul porții gazdelor, dar Bălgrădean a fost atent și a trimis în corner. Achim, cu un șut din întoarcere ce trece peste transversală, Grecu, cu un șut deviat în corner, și Gnohere, cu o torpilă respinsă peste transversală, măresc presiunea la poarta Concordiei, dar scorul pauzei rămâne 0-0.

Ilfovenii dau lovitura la prima lor ocazie, în minutul 53 Marian Cristescu insinuându-se pe lângă De Amorim și reluând din plonjon de la 6 metri centrarea lui Nicușor Fota de pe partea stângă. 1-0 în pofida numărului mai mare de ocazii ale oaspeților, care nu acuză șocul și în minutul 55 Gnohere îl remarcă pe Bălgrădean cu un șut din voleu scos de portarul gazdelor de la vinclu, apoi în minutul 63 Man reia cu capul peste poartă din 6 metri centrarea lui Pleașcă. Egalarea a venit cu un sfert de oră înainte de final, Daniel Benzar înscriind cu un superb șut la vinclul colțului lung după o pasă trimisă inspirat în careu de Ovidiu Popescu, apoi în minutul 85 Dennis Man este acolo unde e nevoie de el și împinge în plasă o minge centrată de pe stânga de Momcilovic și scăpată de Bălgrădean. Câteva șuturi încercate de Alibec și o ocazie de unu la unu ratată de Gnohere pun capăt partidei.

Scor final Concordia – FCSB 1-2 (0-0), rezultat ce poziționează echipa roș-albastră pe prima poziție a clasamentului la egalitate cu CFR Cluj și surpriza FC Botoșani.

 

Concordia Chiajna (antrenor Vasile Miriuță): Bălgrădean – Feussi (min. 78 Munteanu), Tipuric, Albu, Bucurică – Kortzorg, V. Gheorghe – Grădinaru, Cristescu (min. 83 Zeba), Fota – Pena (min. 66 Batin)      

FCSB (antrenor Nicolae Dică): Niţă – Pleaşcă, Larie, Bălaşa, Momcilovic – Morais (min. 46 Ov. Popescu), Achim – Grecu (min. 46 Man), D. Benzar, De Amorim (min. 62 Alibec) – Gnohere

Alte știri din Liga 1