Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Pe mâna lui VeselovskyRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
09 Mai 2015

Liga 1: Pe mâna lui Veselovsky

Sub coordonarea telefonică a lui Mihai Teja, aflat întribună, Petrolul a învins la limită ”U” Cluj, o echipă care respiră cu jumătate de plămân pe ultima sută de metri a maratonului.

Ardelenii au arătat din start intenții ofensive, Jovanovic semnând o bună ocazie în minutul 6 când Pecanha i-a blocat șutul din marginea careului mare. A fost singura ocazie a reprizei pentru ”șepcile roșii”, ploieștenii trecând la cârma jocului și scoțându-l în evidență pe Veselovsky. Imediat după pauză, portarul clujenilor dă cu piciorul prestației bune din prima repriză cu o ieșire total inexplicabilă din poartă la o lovitură liberă executată de Astafei în urma căreia mingea a ajuns la 12 metri, lateral de poartă. Ezitarea a fost de ajuns pentru Ipsa pentru a prelua și trimite balonul în poarta goală și pentru a stabili scorul final, Petrolul – ”U” Cluj 1-0 (0-0).

 

Petrolul Ploieşti (antrenor Valentin Sinescu): Pecanha - Alcenat, Ipsa, Satli, Peteleu - Marinescu, Filip - Nepomuceno (min. 77 Vasilache), Tchite (min. 59 Kronaveter), Astafei - Tamuz (min. 41 N'Koyi)

”U” Cluj (antrenor Adrian Falub): Veselovsky - Jovanovici, Neag (min. 70 Calcan), Munteanu, Skvorc, Bambara - Nuno Viveiros, Ceppelini, Cristocea (min. 63 Lemnaru), Mengolo (min. 80 Kovacs) - Morar

Alte știri din Liga 1