Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Pe Bega, gazdele răsuflă ușurateCosmin Dan / SportPictures.eu
26 Feb 2016

Liga 1: Pe Bega, gazdele răsuflă ușurate

Pe malurile Begăi, ACS Poli a mai adăugat trei puncte la zestrea pentru play-out după victoria la limită în fața ultimei clasate Petrolul.

Duelul direct dintre cele două echipe ce se vor reîntâlni în curând în turnirul de opt pentru evitarea retrogradării s-a decis astăzi în urma unui gol marcat de Bărbuț în minutul 42 la o fază la care defensiva petrolistă a fost visătoare. O centrare de pe partea stângă a lui Ovidiu Popescu a trecut pe lângă Prestia, jucătorul italian ezitând să intervină, apoi din 6 metri Bărbuț a reluat imparabil de lângă Pulhac și l-a învins pe Cobrea. Una peste alta, mai agresivi, timișorenii au meritat victoria și intră cu 13 puncte în play-off.

ACS Poli – Petrolul 1-0 (1-0), o nouă înfrângere, a șaptea consecutivă, pentru ploieșteni, care pornesc cu 4 puncte și cu speranțe mici pentru evitarea retrogradării.

 

ACS Poli (antrenor Florin Marin): Strauss - Belu, Scutaru, Melinte, D. Popescu - Llorente (min. 90+1 Doman), Torres - Bărbuţ (min. 86 Romario), Hernandez (min. 71 Jenkins), Ov. Popescu - Elek

Petrolul (antrenor Constantin Schumacher): Cobrea - David, Prestia, Mişelăricu, Pulhac - Bucşa, Ziani - Gavrilă (min. 66 Marinescu), Zoubir, Pacar (min. 79 Marcos) - Paolucci (min. 57 Mareș)

Alte știri din Liga 1