Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: ”Patrula” ieșeană, în vizită la VoluntariRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
07 Nov 2020

Liga 1: ”Patrula” ieșeană, în vizită la Voluntari

Venite după serii de meciuri încheiate cu înfrângeri, FC Voluntari și Politehnica Iași s-au întâlnit pe arena ”Anghel Iordănescu” din apropierea Capitalei.

Gazdele au înclinat balanța încă din prima parte a jocului deschizând scorul în minutul 5 în urma unui ofsaid, Cosmin Achim aflându-se în poziție afară din joc în momentul centrării din lovitură liberă trimisă de Grădinaru, reluarea sa în plasă din careul mic fiind validată totuși de arbitrul Marius Avram. În minutul 34 Marcelo Lopez a dublat avantajul de pe tabelă cu o reluare cu capul din 8 metri în urma unei centrări primite din flancul stâng și pe fondul prestației palide a formației ieșene era clar că rezultatul nu va putea fi întors de oaspeți.

Mai mult decât atât, ilfovenii au mai lovit de două ori în primul sfert de oră după pauză. În minutul 52 Achim a reușit ”dubla” cu o lovitură de cap de pe linia careului mic în urma unei centrări la bara a doua trimise de Grădinaru, iar șase minute mai târziu Adi Popa își trece în cont prima reușită în tricoul ilfovenilor cu un șut excelent de la 16 metri trimis cu efect la vinclul de la colțul lung. În contul ieșenilor nu putem trece decât o lovitură de cap a lui Breeveld în minutul 85, trimisă exact în brațele lui Rîmniceanu, cel care a șomat între buturile echipei gazdă.

FC Voluntari face 13 puncte și urcă pe locul 9, iar Politehnica revine în Copou după a cincea înfrângere consecutivă. Amintirea victoriei cu FCSB nu le ține de cald elevilor lui Daniel Pancu, care rămân cu 9 puncte pe locul 13 și coboară la un abisal -17 la golaveraj după a cincea partidă în care primesc 4 goluri din cele 10 etape disputate.

 

FC Voluntari - Politehnica Iași 4-0 (2-0)

Au marcat: Achim (min. 5 și 52), M. Lopez (min. 34), Ad. Popa (min. 58)

FC Voluntari (antrenor Mihai Teja): Rîmniceanu – Costin, C. Achim, Armaş, Al. Vlad – Ricardinho (min. 69 Borţoneanu), De Lucas, I. Gheorghe (min. 77 Eric) – M. Lopez (min. 62 Betancor), Ad. Popa (min. 77 Anderson), Grădinaru (min. 76 V. Mihai)

Politehnica Iași (antrenor Daniel Pancu): Bosz – Onea, Frăsinescu, Bexevanos, Buşu – Passaglia, Saizu (min. 2 De Iriondo, min. 46 Chacana), Breeveld – Platini, Zajmovici (min. 57 Mensah), Vanzo

Alte știri din Liga 1