Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Patru goluri în prima repriză la ClinceniRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
24 Nov 2019

Liga 1: Patru goluri în prima repriză la Clinceni

Academica Clinceni și Dinamo au oferit un meci antrenant pe un teren greu, plin de apă, încheiat cu o remiză cu multe goluri.

Gazdele au luat un avans puțin sperat de suporterii lor din minutul 12, Cebotaru transformând un penalty acordat de arbitrul Andrei Chivulete pentru un fault al lui Klimavicius asupra lui Buziuc, apoi zece minute mai târziu Merloi îl execută cu sânge rece pe Piscitelli cu un șut din afara careului plasat lângă bara din dreapta portarului oaspeților. Dinamoviștii nu mai aveau decât șansa atacului și cu o execuție de clasă, dribling în colțul careului de 16 metri și șut la vinclul colțului lung, Sorescu a redus diferența pe tabelă în minutul 32. Până la pauză Perovic a adus egalarea cu o reluare din careul mic în urma unei pase cu capul primită de la Mihai Popescu.

După pauză asistăm la două ocazii în primele 10 minute, o lovitură de cap a lui Daniel Popa în minutul 50 și o ratare imensă a lui Achim în minutul 53, șut pe lângă din interiorul careului, apoi urmează o luptă surdă fără mari șanse de gol până în minutul 80 la lovitura de cap a lui Montini din centrarea lui Sorescu.

S-a încheiat nedecis, un 2-2 de luptă, o remiză echitabilă care însă o menține pe Dinamo la 5 puncte de play-off, iar pe Academica cu doar 15 puncte pe penultimul loc al ierarhiei.

 

Academica Clinceni - Dinamo 2-2 (2-2)

Au marcat: Cebotaru (min. 12 pen.), Merloi (min. 22)/Sorescu (min. 32), Perovic (min. 45+1)

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): Vâlceanu – G. Matei, Chatziterzoglu, Patriche, P. Pârvulescu – Cebotaru, Șut – Merloi (min. 69 R. Ion), Buziuc (min. 90+2 Deretti), Fl. Achim – Vojtus (min. 87 Nsiah)

Dinamo (antrenor Dusan Uhrin): Piscitelli – D. Ciobotariu, Klimavicius, M. Popescu, Corbu – I. Filip, Mrzljak – Sorescu, D. Nistor, R. Moldoveanu (min. 46 D. Popa) – Perovic (min. 73 Montini)

Alte știri din Liga 1