Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Patru din patru pentru Gaz MetanValentin Macrea / SportPictures.eu
07 Apr 2019

Liga 1: Patru din patru pentru Gaz Metan

Formația pregătită de Edi Iordănescu are randament maxim după primele patru etape ale play-out-ului după victoria de pe teren propriu cu FC Botoșani, meci în care au respectat norma de două goluri înscrise.

După ocaziile lui Olaru (min. 3) și Chamed (min. 6 și 10), Gaz Metan a deschis scorul în minutul 13 după un corner executat de Chamed și reluat cu capul din 6 metri, de la bara a doua de Larie. Discreți în ofensivă, oaspeții au tras primul șut pe poarta lui Pleșca în minutul 26 în urma unei lovituri libere executate de Ongenda, dar balonul expediat de la peste 30 de metri s-a dus fix în brațele goalkeeper-ului medieșenilor.

Ritmul jocului a trenat, abia în minutul 68 Oaidă a mai executat un șut de la marginea careului, balonul fiind trimis peste transversala porții lui Pleșca, apoi în minutul 84 Patache a încercat un șut-centrare ce a căzut pe plasa porții. Prelungirile au adus cea de-a doua reușită a meciului, Olaru profitând de bâlbâiala fundașilor Miron și Burcă și învingându-l pe Fraisl cu un șut din interiorul careului.

S-a încheiat Gaz Metan – FC Botoșani 2-0 (1-0), rezultat cu care gazdele fac 28 de puncte și se distanțează la trei lungimi de Dinamo, în timp ce moldovenii înregistrează a treia înfrângere consecutivă și cu 19 puncte staționează deasupra locului de baraj.

 

Gaz Metan Mediaș (antrenor Edi Iordănescu): Pleşca - Romeo (min. 33 Diallo), M. Constantin, Larie, Buşu - Fofana, Luis Aurelio - Olaru, Caiado (min. 80 Ivanov), Chamed (min. 58 Ely Fernandez) - Rondon

FC Botoșani (antrenor Liviu Ciobotariu): Fraisl - Patache, Miron, Burcă, Soiledis - Oaida (min. 80 L. Buş), J. Rodriguez - Ongenda, Karaboue (min. 60 E. Papa), Golofca - M. Roman (min. 65 L. Fulop)

Alte știri din Liga 1