Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Pașcanu, eroul ilfovenilor în remiza cu FC HermannstadtRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
09 Mar 2020

Liga 1: Pașcanu, eroul ilfovenilor în remiza cu FC Hermannstadt

FC Voluntari și FC Hermannstadt au remizat în ultimul meci din etapa a 2-a a play-out-ului disputat pe arena ”Anghel Iordănescu”.

Oaspeții sibieni au fost mai activi în prima parte a meciului, Bălan și Romario Pires punând în pericol în minutul 13 poarta apărată de Cojocaru, apoi Pașcanu scoate de pe linia porții șutul lui Yazalde din minutul 31, iar patru minute mai târziu același Yazalde a tras direct în brațele portarului gazdelor din marginea careului de 16 metri.

După pauză, în minutul 52 ilfovenii au o primă ocazie prin Belu, fundașul dreapta prelungind un pic cam mult balonul la un dribling în careu și permițându-i lui Figueiredo să iasă și să-l blocheze la șut, iar pe contraatacul declanșat Jo Santos șutează la colțul scurt și îl evidențiază pe Cojocaru. Fazele de poartă alternează, un minut mai târziu Eric șutează de la 16 metri în brațele lui Figueiredo, apoi în minutul 59 Viera deschide scorul cu o lovitură de cap în urma unui corner executat de Jo Santos. Elevii lui Mihai Teja se aruncă în atac și în minutul 71 sunt aproape de egalare cu ajutorul lui Dâlbea, care a deviat din 6 metri șutul-centrare al lui Belu și l-a obligat pe Figueiredo să scoată balonul de pe linia porții cu un reflex de excepție. Egalarea a survenit în ultimul minut al timpului regulamentar, autor Pașcanu cu o scăriță din unghi executată cu finețea unui vârf de atac veritabil.

Cu un gol salvat de pe linia porții și unul înscris cu clasă, fundașul gazdelor a fost eroul partidei în urma căreia FC Voluntari rămâne pe ultima poziție a clasamentului cu 12 puncte, iar sibienii fac 17 puncte și urcă pe locul 9, cel de-al treilea al ierarhiei din play-off.

 

FC Voluntari - FC Hermannstadt 1-1 (0-0)

Au marcat: Pașcanu (min. 89)/Viera (min. 59)

FC Voluntari (antrenor Mihai Teja): Cojocaru – Belu, Pașcanu, Achim, Vlad – Laidouni, Pablo – Căpățînă, Eric (min. 62 Țîră), I. Gheorghe (min. 59 Mățan) – Morar (min. 74 Simonovski)

FC Hermannstadt (antrenor Vasile Miriuță): Cristiano Figueiredo – Almeida, Stoica, Viera, Opruț – Dâlbea, Pires – Jo Santos, Cordea (min. 55 L. Dumitriu), Yazalde (min. 85 Rimane) – Bălan (min. 63 Debeljuh)

Alte știri din Liga 1