Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Partida Dinamo - Chindia a fost amânată
16 Iul 2020

Liga 1: Partida Dinamo - Chindia a fost amânată

Prin intermediul unui comunicat de presă, clubul Dinamo București a anunțat că șase dintre jucătorii săi au fost confirmați pozitiv Covid-19. Iată textul acestui comunicat:

”Dinamo București a anunțat în această dimineață Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) că șase jucători au fost confirmați pozitiv la testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19, efectuat în această săptămână pentru toți componenții lotului, staff tehnic, medical și administrativ din cadrul echipei. 
A fost a șasea testare la Dinamo în această vară, prima fiind programată pe 15 mai 2020, în cantonamentul de la Săftica, o dată cu reluarea antrenamentelor după pauza de două luni de zile în care fotbalul a fost suspendat din cauza pericolului epidemic reprezentat de virusul Covid-19.
Toți reprezentanții echipei noastre vor reface, peste 5 zile, testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19, conform prevederilor legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului si Ministerul Sănătății.
Pe perioada acestor zile se vor urma măsurile impuse de Direcția de Sănătate Publică, a precizat medicul Liviu Bătineanu pentru www.fcdinamo.ro.
Partida Dinamo București vs Chindia Târgoviște (Liga 1, play-out, etapa a 3-a), reprogramată astăzi, la ora 19:00, fără spectatori, pe arena din Ștefan cel Mare, a fost amânată și se va disputa la o dată ce va fi comunicată în perioada următoare de LPF.”

În consecință, Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat că partida dintre Dinamo București și Chindia Târgoviște, restanță din etapa a 3-a play-out, și programată astăzi, a fost amânată. Liga Profesionistă de Fotbal va anunța în perioada următoare, după consultarea cu deținătorii drepturilor TV și ținând cont de situația medicală nou apărută, data la care se va disputa acest meci.

Alte știri din Liga 1