Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Paradoxul DinamoSportPictures.eu
13 Ian 2021

Liga 1: Paradoxul Dinamo

Neplătiți de luni bune, aproape de a-și depune memoriile pentru a deveni liberi de contract pentru a se putea transfera și câștiga un salariu, fotbaliștii lui Dinamo și-au răsplătit din nou fanii care i-au susținut în ultima perioadă cu o victorie la Mediaș în deplasarea cu FC Hermannstadt.

Reveniți după meciul de duminică de la Ovidiu, restanța cu FC Viitorul, sibienii au plătit tribut reunirii târzii înaintea începerii anului competițional și au dovedit lacune mari în joc, așa cum a fost în minutul 29, când dinamoviștii au taxat pe un contraatac desincronizarea lor din defensivă. O cursă a lui Sorescu în flancul drept a continuat cu o centrare pe jos pe linia careului de 16 metri, Nemec a fost busculat de Vodă și balonul a ajuns la Fabbrini care a reluat din prima în plasă și a deschis scorul. Tot Sorescu a semnat assist-ul pentru cel de-al doilea gol, survenit la trei minute distanță, centrarea sa de pe linia de fund a terenului fiind reluată simplu cu capul din careul mic în poarta goală de Nemec. Sibienii au apărut periculos în careul tânărului Eșanu abia în prelungirile primei reprize, Addae reluând cu capul pe lângă poartă balonul centrat de pe partea stângă de Jo Santos, apoi în minutul 68 portarul oaspeților s-a remarcat blocându-l pe Karanovic, scăpat singur spre buturile dinamoviste. Sorescu își putea încununa seara cu un gol în minutul 84, dar Figueiredo a fost la post și a respins de sub transversală lovitura liberă executată de el de la 22 de metri.

Cu această nouă victorie Dinamo urcă pe locul 8 cu 19 puncte, iar FC Hermannstadt rămâne pe antepenultimul loc, 14, cu 15 puncte.

 

FC Hermannstadt - Dinamo București 0-2 (0-2)

Au marcat: Fabbrini (min. 29), Nemec (min. 32)

FC Hermannstadt (antrenor Ruben Albes): Figueiredo – Al. Vodă (min. 46 Sîntean), I. Stoica, Viera (min. 46 Alhassan) – P. Petrescu (min. 75 Măţel), Dâlbea, Addae – Mayoral, Karanovic (min. 75 Aralica), Jo Santos (min. 46 Buzan)

Dinamo București (antrenor Ionel Gane): Eşanu – Sorescu, Bejan, Ehmann, A. Radu – Răuţă, V. Achim (min. 55 Blejdea), P. Anton (min. 81 Gol) – D. Fabbrini, A. Nemec (min. 88 Borcea), A. Bani (min. 82 Mihaiu)

Alte știri din Liga 1