Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Pandurii termină în corziAndi Popescu / SportPictures.eu
11 Apr 2016

Liga 1: Pandurii termină în corzi

După un debut de partidă promițător, Pandurii au terminat în corzi partida de pe teren propriu de la Turnu Severin în care au primit vizita celor de la ASA Târgu Mureș.

Hora a semnat a 16-a reușită în această ediție de campionat în minutul 10 cu o reluare simplă din 7 metri după o centrare a lui Liviu Antal și a deschis scorul pentru gazde, însă Voiculeț a egalat în minutul 19 după o pasă luminoasă, cu călcâiul, a lui Brandan, care l-a lăsat pe autorul egalării singur cu Stanca. Pandurii revin în atac și Hora, Vasco, Răduț și Săpunaru pun presiune la poarta lui Stăncioiu, însă cel care aduce desprinderea pe tabelă este Liviu Antal în minutul 38 după o serie de gafe în defensiva mureșenilor, Balaur și Matei întrecându-se în stângăcii.

Liviu Antal face dubla în minutul 50 și totul părea că se îndreaptă către o victorie la pas a gorjenilor, însă Gorobsov dă semnalul revenirii cu o execuție la vinclu a unei lovituri de la 20 de metri. Gluma se îngroașă pentru Pandurii în minutul 80, când Balaur reia cu capul centrarea din corner și restabilește egalitatea pe tabelă, amuțind tribunele. Ciolacu și Buș sunt aproape de a da lovitura de grație gazdelor, dar partida se încheie Pandurii – ASA 3-3 (3-1), gorjenii fiind acum la 8 puncte în spatele liderului.

 

Pandurii (antrenor Edi Iordănescu): Stanca - Unguruşan, Vasco Herculano, Vasiljevic (min. 81 Mrzljak), Grecu - Săpunaru, Droppa - Răduţ (min. 83 Ciucur), Nistor (min. 87 Wellington), Antal - Hora

ASA Târgu Mureş (antrenor George Ciorceri): Stăncioiu - Matei, Balaur, Constantin, Pârvulescu - Gorobsov, Mureşan - Buş (min. 90+4 Feketics), Voiculeţ, Brandan (min. 75 Ciolacu) - Ţucudean (min. 90+2 Ramiro Costa)

Alte știri din Liga 1