Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Pandurii pierd și retrogradeazăIonut Tabultoc / SportPictures.eu
05 Iun 2017

Liga 1: Pandurii pierd și retrogradează

Partida de la Botoșani dintre FC din localitate și Pandurii Târgu Jiu a decis cea de-a doua echipă care va evolua din toamnă în Liga 2 alături de ASA Târgu Mureș. Un meci tensionat, mai mult datorită declarațiilor dinaintea lui, a fost mai degrabă anost din punct de vedere al spectacolului fotbalistic în majoritatea desfășurării sale.

Prima ocazie apare abia în minutul 43  când Firțulescu a ales să execute pe colțul lung o lovitură liberă din flancul drept, dar Păcurar nu a putut să trimită balonul în poartă din apropierea stâlpului din dreapta lui Cobrea. La începutul reprizei secunde Laurențiu Popescu a avut o intervenție de zile mari la șutul din întoarcere trimis de Golofca. Toată acțiunea partidei s-a concentrat pe final, când Golofca l-a surprins pe Popescu cu un șut printre picioare din colțul careului mic și a deschis scorul în minutul 88. Dezechilibrul de pe tabelă a agitat apele și Pandurii au egalat trei minute mai târziu prin lovitura de cap din 6 metri a lui Florin Ilie după centrarea lui Cionac, pentru ca gazdele să înscrie golul victoriei în al patrulea minut de prelungiri prin Lorand Fulop din centrarea lui Mihai Roman. După reluarea partidei de la centrul terenului nervii scapă de sub control și Mihai Roman este eliminat, dar este prea târziu pentru gorjeni să înscrie golul egalării.

Se încheie FC Botoșani – Pandurii 2-1 (0-0), rezultat în urma căruia Pandurii retrogradează direct, de pe penultimul loc al clasamentului play-out-ului.

 

FC Botoșani (antrenor Leo Grozavu): Cobrea - Patache, Burcă, Tincu, Muşat - Vaşvari, Bordeianu (min. 71 Endrick) - Roman, Moruţan (min. 51 L. Fulop), Golofca - Kuku (min. 84 Hergheligiu)

Pandurii Târgu Jiu (antrenor Flavius Stoican): L. Popescu - Negoiţă, Ene (min. 85 Ilie), Erico, Buşu - Cioinac, Zaina - Firţulescu, Păcurar, Hlistei (min. 62 Hamed) - Negruţ (min. 80 Pîrcălabu)

Alte știri din Liga 1