Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Pandurii Tg. Jiu - CFR Cluj 1-1Andi Popescu / SportPictures.eu
14 Aug 2016

Liga 1: Pandurii Tg. Jiu - CFR Cluj 1-1

Prima repriza a meciului de la Severin dintre Pandurii și CFR Cluj a inceput cu ardelenii mai prezenti in atac, în randuri repetate, Juan Ruiz, Petrucci, Lopez si Nouvier trecând pe langa deschiderea scorului, dupa ce in acest debut apararea gazdelor a fost destul de dezorganizata. S-a jucat destul de mult pe contre in prima jumatate de ora, Sanmartean trecand si el pe langa deschiderea scorului, Minca reusind insa o interventie extrem de buna.

Cea de-a doua repriza a continuat intr-un ritm destul de scazut, ambele echipe dand semne de oboseala dupa partidele disputate in ultima saptamana si acest lucru s-a vazut foarte clar astazi. Clujenii au irosit o serie de ocazii, iar Mrzljak, cel care l-a inlocuit pe Sânmărtean la gazde, a și fructificat prima sa mare ocazie de gol cu un șut de la peste 25 de metri. Doar cinci minute mai târziu, Cristian Lopez reușește egalarea după un corner.

Scor final Pandurii - CFR Cluj 1-1 (0-0), iar ardelenii mai au de recuperat un singur punct din penalizarea de 6 cu care au inceput sezonul.

 

Pandurii Tg. Jiu: Lazar – Vasiljevic, Bunoza, Pitian, Ungurusan – Sanmartean (Mrzljak ’63), Obodo, Munteanu (Trifu ’75) – Voiculet (Rauta ’85), Tucudean, Herea

CFR Cluj: Minca – Tiago Lopes, Muresan, Larie, Peteleu – Juan Ruiz (Hodgyai ’71), Nascimento, Petrucci – Paun, Nouvier (Neagu ’66), Cristian Lopez (Horj ’85)

 

sursa: cfr1907.ro

Alte știri din Liga 1