Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Pandurii - FC Voluntari 1-1Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
01 Dec 2016

Liga 1: Pandurii - FC Voluntari 1-1

Pandurii Tg. Jiu a remizat în etapa a 18-a a Ligii 1, 1-1 (1-0) cu FC Voluntari. Scorul a fost deschis în minutul 7 de Lucian Sânmărtean, care a executat o lovitură liberă de la 25 de metri, pe lângă zid, iarmingea a fost scăpată în plasă de portarul Balauru. Jocul s-a echilibrat în favoarea oaspeților, care au evoluat mai clar, având avantaj teritorial. Ocaziile au venit la șuturile lui Cernat, parate însă de Stanca, iar scorul primei reprize a fost 1-0.

Gorjenii au acuzat un efectiv subțiat numeric și valoric de plecări și accidentări. Antrenorul Petre Grigoraș a fost nevoit să efectueze cele trei schimbări până în minutul 60, iar golul egalizator a venit la o fază foarte frumoasă, la care Cernat a centrat perfect pentru Balaur, care a trimis din foarfecă, pe lângă portarul Pandurilor, țintuit pe linia porții. Țucudean a avut o excelentă oportunitate apoi să aducă gazdele în avantaj, iar în minutul 90 Bălan a scăpat singur cu portarul, însă în loc să trimită în plasă a preferat să dea mingea în lateral la Cernat. Acesta a șutat pe lângă poartă, dar fanionul fusese ridicat, eronat, de către arbitrul asistent, pentru o presupusă poziție de ofsaid.

Pandurii și Voluntariul își împart punctele, la capătul unui meci în care rezultatul poate fi considerat, în aceste condiții, echitabil.

Alte știri din Liga 1