Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Oportunistul Koljic aduce trei puncte pentru olteniRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
10 Mar 2019

Liga 1: Oportunistul Koljic aduce trei puncte pentru olteni

Oltenii și-au luat revanșa în fața Astrei pentru înfrângerea de pe ”Ion Oblemenco” de la începutul săptămânii în meciul care a contat pentru ultima etapă a sezonului regulat. Astăzi, CS Universitatea Craiova a luat trei puncte de aur în prima etapă a play-off-ului și se menține la patru lungimi în urma liderului CFR Cluj, în timp ce giurgiuvenii rămân pe locul 4 cu 21 de puncte.

Partida nu a fost una ofertantă din punct de vedere al spectacolului în primele 45 de minute, golul lui Koljic din minutul 18 rupând monotonia. Golgheterul gazdelor a profitat de o gafă enormă făcută în careul mic de Cestor: fundașul Astrei a încercat să degajeze, dar l-a lovit în piept pe Lazar și balonul a ricoșat la vârful de atac al formației craiovene, care a îndeplinit o formalitate. Mrzljak a încercat poarta lui Pigliacelli cu un șut în minutul 26, Radunovici îl imită în minutul 37, dar Astra nu are forța ofensivă pentru a clătina blocul defensiv al oltenilor.

Intrați mai motivați în partea a doua a meciului, giurgiuvenii au fost mai prezenți în jumătatea adversă și puteau primi penalty la hențul lui Bancu din minutul 68, însă poziția arbitrului Istvan Kovacs nu l-a ajutat pe acesta să vadă bine faza și a lăsat jocul să continue. Două minute mai târziu Balaure nu a putut controla balonul la pasa perfectă a lui Neluț Roșu ce l-a lăsat singur cu Pigliacelli, apoi Radunovic a primit cartonaș roșu pentru fault din poziție de ultim apărător asupra lui Bărbuț și Astra rămâne în 10. Chiar și în inferioritate, giurgiuvenii au continuat să pună presiune, însă oltenii s-au apărat inteligent și partida s-a terminat cu scorul CS U Craiova – Astra 1-0 (1-0).

 

CS U Craiova (antrenor Devis Mangia): Pigliacelli - Martici (min. 45+1 Dimitrov), Kelici, T. Ferreira, Bancu - Cicâldău, Mateiu - Bărbuţ, Mihăilă (min. 83 Bic), Drăghici - Koljici (min. 70 Fortes)

Astra Giurgiu (antrenor Costel Enache): Lazar - Butean, Cestor, Bejan, Radunovic - Begue (min. 46 N. Roşu), Mrzljak, Romario, V. Gheorghe (min. 86 Biceanu) - Daogari, Llullaku (min. 62 Balaure)

Alte știri din Liga 1