Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Oltenii tranșează derby-ul etapeiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
22 Sep 2018

Liga 1: Oltenii tranșează derby-ul etapei

Elvir Koljic, vârful bosniac al celor de la Universitatea Craiova, a fost eroul serii în meciul cu FC Viitorul cu două goluri ce au parafat victoria formației oltene care trece pe locul 4. De altfel, au fost singurele reușite ale partidei de pe ”Ion Oblemenco”, chiar dacă gazdele au controlat jocul și au semnat alte câteva mari ocazii.

Deschiderea de scor a venit în minutul 5 când Koljic a găsit o breșă în defensiva oaspeților și a șutat imparabil de la 20 de metri în stânga lui Buzbuchi, iar imediat după pauză, în minutul 48, vârful de atac a apărut oportun la 6 metri pentru a relua cu capul centrarea din corner a lui Cicâldău pentru a schimba din nou tabela. În afară de goluri, în minutul 19 oltenii au lovit bara din dreapta lui Buzbuchi la șutul lui Mihăilă, iar cinci minute mai târziu, în urma unui corner, Kelic a trimis balonul cu capul în cealaltă bară verticală. Bărbuț a avut în două rânduri la aceeași fază șansa de a înscrie în minutul 35, tot el fiind mai concret în exprimare în minutul 45, dar șutul său a fost trimis pe mijlocul porții și respins de portarul Viitorului. O gafă a lui Pigliacelli i-a oferit în minutul 54 șansa lui Voduț de a reduce din diferență, dar lobul trimis de acesta nu a prins cadrul porții. Un minut mai târziu cei doi au fost protagoniștii unei alte ocazii, dar portarul italian a reținut în doi timpi șutul atacantului echipei oaspete, apoi în minutul 67 se remarcă cu o paradă eficientă la lovitura liberă executată de Ianis Hagi.

Scor final Universitatea Craiova – FC Viitorul 2-0 (1-0) după o prestație palidă a oaspeților.

 

Universitatea Craiova (antrenor Devis Mangia): Pigliacelli – Martic (min. 87 Dimitrov), Donkor, Kelic, Briceag – Mateiu, Cicâldău – Bărbuţ (min. 77 Burlacu), Mihăilă (min. 65 Nuno Rocha), Bancu – Koljic

FC Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Buzbuchi – Luchin (min. 61 Boboc), Mladen, Ţîru, De Nooijer, Lopes Duarte (min. 47 Voduţ), T. Băluţă, Vână – I. Hagi, Drăguş, Ciobanu (min. 81 Artean)

Alte știri din Liga 1