Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Oltenii și moldovenii împart punctele în BănieRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
04 Oct 2019

Liga 1: Oltenii și moldovenii împart punctele în Bănie

Universitatea Craiova ratează șansa de a trece pe primul loc al clasamentului după ce în această seară a încheiat la egalitate, 1-1, jocul de pe ”Ion Oblemenco” în care adversară i-a fost Politehnica Iași.

Ex-ul Andrei Cristea le-a readus aminte oltenilor din tribune de ce a fost dorit în formația din Bănie și a deschis scorul la singura ocazie de poartă a moldovenilor în minutul 69, o acțiune de contraatac în care pasa perfectă a lui Platini l-a lăsat singur cu Pigliacelli și l-a învins pe portarul gazdelor cu o minge la firul ierbii. Până la acel moment gazdele au avut șansa de a deschide scorul în minutul 9 la șutul la colțul lung trimis de Andrei Ivan, dar primul șut pe spațiul porții a fost expediat de Mateiu în primul minut de prelungiri al primei reprize, însă balonul a fost trimis pe direcția lui Târnovanu. Tot Mateiu a trimis periculos, cu efect în minutul 56, balonul trecând puțin pe lângă bara din stânga goalkeeper-ului ieșean, care în minutul 68 este salvat de bara transversală la o minge trimisă cu capul, cu pământul de Koljic. După primirea golului, oltenii s-au cantonat în jumătatea adversă și eforturile lor sunt încununate de succes în minutul 82 când Fortes, servit perfect de Mihăilă din lovitură liberă, s-a înălțat și a reluat imparabil cu capul.

Rezultatul menține formația din Bănie pe locul secund cu 23 de puncte, iar Politehnica își păstrează poziția a 5-a cu 18 puncte.

 

Universitatea Craiova - Politehnica Iași 1-1 (0-0)

Au marcat: Fortes (min. 82)/A. Cristea (min. 69)

Universitatea Craiova (antrenor Victor Pițurcă): Pigliacelli - Vlădoiu, Bălașa, Kelic, Vătăjelu (min. 81 Ivanov) - Ioniță (min. 57 Koljic), Mateiu, Bancu - Ivan (min. 83 Bărbuț), Fortes, Mihăilă

Politehnica Iași (antrenor Mihai Teja): Târnovanu - Gallego, Frăsinescu, Diallo, A. Radu - Mihalache, Loshaj - Platini (min. 79 Cabral), Passaglia, Horșia (min. 61 Popadiuc) - A. Cristea (min. 72 Ad. Bălan)

Alte știri din Liga 1