Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Oltenii revin după ce au fost conduși și urcă pe podiumRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
10 Dec 2018

Liga 1: Oltenii revin după ce au fost conduși și urcă pe podium

Meci complicat pentru elevii lui Devis Mangia împotriva unei alte trupe conduse de un antrenor italian, Cristiano Bergodi.

Universitatea Craiova s-a văzut repede condusă pe ”Ion Oblemenco” de FC Voluntari, gol Gadze în minutul 11 cu un voleu trimis scurt din interiorul careului lângă stâlpul din stânga lui Pigliacelli, și putea egala tot cu ajutorul oaspeților în minutul 14, lovitura de cap spectaculoasă a lui Tudorie în încercarea respingerii unei mingi centrate în careul lui Vâtcă fiind scoasă in extremis de portarul ilfovenilor. Tot el a respins șutul din 16 metri al lui Mihăilă, Tudorie ratează o ocazie imensă în minutul 24, șutul său la colțul lung după un cadou primit de la Bancu fiind respins cu piciorul de Pigliacelli, iar în minutul imediat următor gazdele egalează prin Koljic, gol cu capul după un corner de pe partea dreaptă executat de Meza Colli. Până la pauză Vâtcă mai apucă să se remarce la un balon trimis de Donkor din întoarcere în minutul 39, apoi nu mai poate face nimic la penalty-ul transformat în al doilea minut al prelungirilor de Mitriță. Lovitura de pedeapsă a fost acordată de arbitrul Adrian Comănescu pentru faultul lui Bucurică asupra lui Bancu, fundașul stânga al gazdelor fiind angajat în adâncime de Pigliacelli cu o pasă de peste 50 de metri.

Abia la jumătatea reprizei secunde Vâtcă mai iese la rampă cu o intervenție de reflex la șutul lui Bancu din foarfecă laterală, Kabasele a fost aproape de a converti pe tabelă o greșeală a lui Donkor, dar a tras pe lângă poarta olteană, pentru ca în minutul 89 Laidouni să primească al doilea cartonaș galben și să-și lase echipa în inferioritate numerică. Mitriță lovește bara din stânga lui Vâtcă cu un șut cu efect de la 18 metri, după care în primul minut de prelungiri Nuno Rocha îi driblează pe Armaș și Vâtcă după o pasă greșită a lui Balaur și stabilește scorul final.

S-a terminat Universitatea Craiova – FC Voluntari 3-1 (2-1), rezultat ce urcă echipa gazdă pe locul al treilea.

 

Universitatea Craiova (antrenor Devis Mangia): Pigliacelli - Martic, Donkor, Tiago Ferreira, Bancu - Cicâldău, Mihăilă (min. 74 Fedele) - Meza Colli (min. 84 Bărbuţ) - Mitriţă, Mateiu - Koljic (min. 45+2 N. Rocha)

FC Voluntari (antrenor Cristiano Bergodi): Vâtcă - Bucurică, Armaş, Balaur, Vlad - Laidouni, Răuţă - Căpăţînă (min. 70 G. Deac), Gadze (min. 77 Iancu), Gheorghe - Tudorie (min. 54 Kabasele)

Alte știri din Liga 1