Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Oltenii nu-și găsesc busolaBogdan Danescu / SportPictures.eu
11 Aug 2019

Liga 1: Oltenii nu-și găsesc busola

După trei victorii consecutive și un start lansat în campionat, Universitatea Craiova a făcut săptămâna trecută la Sibiu un prim pas greșit, iar astăzi Sepsi OSK Sf. Gheorghe i-a administrat pe ”Ion Oblemenco” o a doua înfrângere.

Cu moralul afectat după meciul pierdut joi în Europa League pe același teren cu AEK Atena, elevii lui Corneliu Papură au început în forță jocul de astăzi, având o bună ocazie în minutul 21 la șutul lui Constantin scos cu dificultate în corner de Fejer, iar 10 minute mai târziu Kelici a reluat cu capul din 7 metri puțin pe lângă poartă din centrarea perfectă a lui Bărbuț. Pe final de repriză oaspeții au echilibrat balanța și s-au arătat mai mult în atac, jocul continuă în aceeași notă și după pauză, însă tot oltenii, prin Bărbuț, se apropie de gol în minutul 56, însă reluarea acestuia din 7 metri trecând pe lângă stâlpul de la colțul lung.

Pe măsură ce finalul de meci se apropia, căldura și-a pus amprenta pe calitatea jocului și gazdele au redus ritmul, iar covăsnenii au profitat de letargia din defensiva acestora și a punctat decisiv în minutul 81. O pasă lungă a unui jucător al oaspeților a fost tratată superficial de Acka, fundașul ratând în trei rânduri să lovească balonul de lângă Karanovic, iar atacantul covăsnenilor a reușit să-l lobeze pe Pigliacelli și să trimită balonul în plasă.

Partida s-a încheiat în corul contestării tehnicianului gazdelor interpretat de cei aproape 8.000 de spectatori care au înfruntat în tribune canicula.

 

Universitatea Craiova - Sepsi OSK Sf. Gheorghe 0-1 (0-0)

A marcat: Karanovic (min. 81)

Universitatea Craiova (antrenor Corneliu Papură): Pigliacelli – Borţa, Kelic, Acka, Bancu – Qaka, Ivanov, Cicâldău – Bărbuţ (min. 80 Ioniţă), Roman (min. 69 Fortes), Constantin (min. 60 Mihăilă)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Csaba Laszlo): Fejer – Dimitrov, Tincu, Barisic, Konongo – Vaşvari – Gal, Dylan Flores (min. 85 Bouhenna), I. Fulop (min. 71 Karanovic), Carnat – Dumiter (min. 25 Safranko)

Alte știri din Liga 1