Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Oltenii înving în Trivale și pun presiune pe rivaleRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
16 Feb 2019

Liga 1: Oltenii înving în Trivale și pun presiune pe rivale

Trei puncte mari au fost câștigate de CS Universitatea Craiova în deplasarea scurtă de la Pitești, acolo unde gazdă a fost FC Hermannstadt.

În fața a 3.000 de suporteri olteni, trupa lui Devis Mangia a câștigat grație golului înscris de Nuno Rocha în minutul 67, la numai cinci minute după ce a fost trimis în teren de tehnicianul italian. O centrare a lui Martic de pe flancul drept a fost prelungită cu capul de Koljic până la atacantul din Insulele Capului Verde care a reluat nemarcat din interiorul careului mic.

Oltenii au fost echipa mai incisivă a meciului cu Andrei Cristea, Koljic și Mateiu semnând trei ocazii în primele 20 de minute, dar trupa pregătită de Vasile Miriuță a avut în minutul 38 o ocazie imensă la lovitura de cap a lui Tătar prinsă de Pigliacelli pe linia porții. În minutele de prelungiri ale primei reprize portarul oaspeților a trimis balonul greșit direct la un adversar și acesta a ajuns la Dumitriu care a trimis puțin peste transversală.

Oltenii au început partea a doua a jocului în forță cu șutul lui Mateiu ce l-a întrebuințat pe Căbuz, apoi sibienii ratează prin Blănaru o ocazie imensă în minutul 55, șut pe lângă poartă după ce rămăsese singur cu Pigliacelli, iar patru minute mai târziu tot Blănaru trimite cu capul în bară un balon centrat de Jazvic. După înscrierea golului Meza Colli putea dubla avantajul în minutul 80, dar soluția sa a fost cea de a trimite exact pe direcția lui Căbuz, în timp ce Pigliacelli le-a dat emoții coechipierilor în minutul 88 când a scăpat printre mâini un balon centrat din corner, însă oltenii scapă cu fața curată.

S-a încheiat FC Hermannstadt - CS U Craiova 0-1 (0-0) și oltenii au urcat pe locul secund la două puncte în urma liderului CFR Cluj.

 

FC Hermannstadt (antrenor Vasile Miriuță): Căbuz - Măţel (min. 58 Jazvic), Mijuskovic, Dandea, I.Stoica, Tătar - Petrescu, Moreira (min. 70 Sg. Popovici), L.Dumitru - Lendric (min. 54 Blănaru), Tsoumou

CS U Craiova (antrenor Devis Mangia): Pigliacelli - Martic, Tiago Ferreira, Kelic, Bancu - Mateiu, Cicâldău - Bărbuţ (min. 89 Fedele), A. Cristea (min. 77 Meza Colli), Mihăilă (min. 62 N. Rocha) - Koljic

Alte știri din Liga 1