Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Oltenii înving Gaz Metan și egalează la puncte liderulRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
01 Mar 2020

Liga 1: Oltenii înving Gaz Metan și egalează la puncte liderul

Universitatea Craiova învinge Gaz Metan Mediaș pe ”Ion Oblemenco” și începe promițător play-off-ul.

Partida a început cu un penalty acordat chiar în minutul 2 de arbitrul Horațiu Feșnic în urma unui fault evident al lui Velisar asupra lui Andrei Ivan, Cicâldău transformând impecabil de la punctul cu var cu un șut în plasa laterală și deschizând scorul. După numai cinci minute Feșnic fluieră din nou penalty, de această dată pentru oaspeți după o ținere evidentă a lui Tiago Ferreira asupra lui Sergiu Buș. Specialistul medieșenilor în executarea loviturilor de la 11 metri, Marius Constantin a egalat cu un șut în stânga lui Pigliacelli, portarul gazdelor alegând să se arunce în partea opusă. Nicușor Bancu a ridicat tensiunea în tribune în minutul 23 cu un șut scos de sub transversală de Ricardo, apoi Mihăilă îi readuce pe olteni în avantaj cu o reluare spectaculoasă cu capul din 6 metri după ce balonul centrat de Nistor de pe partea dreaptă a lovit gazonul înainte să ajungă la el. Medieșenii urcă cu fundașii spre centrul terenului și lasă spații la dispoziția atacanților echipei gazdă, care au fost aproape să profite în minutul 37 când Koljic a întors pentru Ivan în mijlocul careului, dar șutul acestuia nu a prins cadrul porții.

Tot Ivan ratează o ocazie monumentală în minutul 53 trimițând peste transversală din 6 metri balonul pasat perfect de Mihăilă, apoi Koljic șutează din fuleu în plasa laterală în minutul 86 la capătul unei acțiuni de contraatac. Ultima ocazie le aparține oaspeților, Chamed șutând puțin peste transversală în primul minut de prelungiri și ratând șansa de a restabili egalitatea.

Așadar, Universitatea câștigă și egalează la puncte, 26, liderul CFR, în timp ce Gaz Metan rămâne cu 22 de puncte și ocupă locul 5.

 

Universitatea Craiova - Gaz Metan Mediaș 2-1 (2-1)

Au marcat: Cicâldău (min. 4 pen.), Mihăilă (min. 27)/M. Constantin (min. 9 pen.)

Universitatea Craiova (antrenor Corneliu Papură): Pigliacelli - Vlădoiu, T. Ferreira (min. 46 Dielna), Acka, Bancu - Nistor (min. 88 Qaka), Mateiu, Cicâldău - A. Ivan (min. 70 Vătăjelu), Koljic, Mihăilă

Gaz Metan Mediaș (antrenor Edi Iordănescu): Ricardo - Butean, M. Constantin, Larie, Velisar - Fofana, R. Popa (min. 57 Cardoso), Droppa - Ciocan (min. 13 Chamed), Buș, Ely Fernandes (min. 76 N. Roșu)

Alte știri din Liga 1