Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Oltenii încheie seria neagrăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Apr 2019

Liga 1: Oltenii încheie seria neagră

CS U Craiova iese din pasa neagră cu o victorie în deplasare cu Astra, pe arena ”Marin Anastasovici” Claudiu Papură debutând cu dreptul la cârma formației din Bănie, dar nu fără emoții.

Echipa pozitivă a jocului, trupa juveților a dat emoții suporterilor gazdă la acțiunile lui Bărbuț din minutele 21 și 23 încheiate cu șut și mai ales la lovitura de cap a lui Fortes din minutul 26, replica gazdelor venind abia spre finalul reprizei la lovitura liberă executată de Alibec ce l-a întrebuințat pe Pigliacelli.

În partea a doua a jocului arbitrul Andrei Chivulete acordă penalty pentru oaspeți după ce Cestor a comis fault în careul mic, dar Fortes a executat puternic pe centrul porții și Lazar a respins din cădere cu piciorul. A fost a 17-a lovitură de pedeapsă primită de olteni și a șasea ratată, însă salvarea a venit de la Mihăilă în minutul 68, tânărul atacant oltean reluând cu capul din zona punctului cu var centrarea perfectă trimisă de Martic din flancul drept. Valentin Gheorghe a lovit bara în minutul 78 după o pătrundere în careul oaspeților, apoi cu patru minute înainte de final Erico este luat în brațe și trântit de Martic în urma unui corner, dar de această dată Andrei Chivulete nu a acordat decât aut de poartă.

S-a încheiat Astra – CS U Craiova 0-1 (0-0), rezultat ce îi asigură formației oltene prezența pe podium cu 33 de puncte și la finalul acestei runde.

 

Astra Giurgiu (antrenor Costel Enache): Lazar - Butean, Bejan (min. 54 Erico), Cestor, Radunovic - Moise, Romario, N. Roşu (min. 76 Zoua) - Alibec, Llullaku, Begue (min. 57 V. Gheorghe)

CS U Craiova (antrenor Corneliu Papură): Pigliacelli - Martic, Acka (min. 46 Donkor), Kelic, Bancu - Mateiu, Fedele (min. 70 Bic), Cicâldău - Bărbuţ, Carlos Fortes, Mihăilă (min. 87 Meza Colli)

Alte știri din Liga 1