Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Oltenii dau o lovitură de moral în CopouDragos Pascaneanu / SportPictures.eu
02 Feb 2021

Liga 1: Oltenii dau o lovitură de moral în Copou

Universitatea Craiova iese din criză după ce a obținut o victorie reconfortantă, de moral în Copou contra celor de la Politehnica Iași.

Ambele echipe au evoluat fără antrenor principal pe bancă, cu interimarii Adrian Kerezsy la gazde și Dragoş Bon la olteni, și au oferit prestații diametral opuse. Ieșenii au părut resemnați și au fost înghesuiți în propriul careu din primul minut, în timp ce jucătorii din Bănie au simțit mirosul de sânge și au atacat continuu.

Andrei Ivan a deschis scorul în minutul 27 reluând din fața liniei porții pasa trimisă de Bancu din partea stângă, iar Nistor a dublat avantajul în minutul 35 cu un șut din întoarcere și din cădere trimis la colțul lung de la limita careului de 16 metri. Până la pauză oltenii au mai bifat două bare, în minutul 21 Bancu șutând din interiorul careului și Brănescu a deviat în transversală, iar în minutul 30 a fost rândul lui Vătăjelu să tragă în transversală după ce a profitat de bâlbâiala ieșenilor la gestionarea balonului șutat de Cîmpanu și respins în față de înlocuitorul lui Brănescu, Brînză.

Oltenii nu reduc ritmul nici în startul părții secunde și Cîmpanu înscrie golul 3 și stabilește scorul final al partidei cu un șut la colțul scurt din interiorul careului după o pasă în adâncime primită de la Baiaram. De la acest scor oltenii reduc turația și nu se mai întrebuințează până la final în fața unei echipe incapabile să construiască nici când este invitată.

Universitatea face 40 de puncte și se apropie la 4 puncte în urma celor de la CFR Cluj, în timp ce Politehnica Iași rămâne încremenită pe ultimul loc cu 15 puncte, părând să piardă contactul cu vecinele de clasament după cinci înfrângeri consecutive.

 

Politehnica Iași - Universitatea Craiova 0-3 (0-2)

Au marcat: A. Ivan (min. 27), Nistor (min. 35), Cîmpanu (min. 57)

Politehnica Iași (antrenor Adrian Kerezsy): Brănescu (min. 24 Brînză)- Cană (min. 46), Vega Baxevanos, R. Popa, Buşu - Mihalache, Passaglia (min. 67 Gaitan) - Vanzo (min. 46 D. Flores), Onea, Popadiuc - Zajmovic (min. 74 Zaharia)

Universitatea Craiova (antrenor Dragoş Bon): Pigliacelli - Vătăjelu, Bălaşa (min. 80 Papp), M. Constantin, Bancu - Nistor, Mateiu, Cicâldău - Cîmpanu (min. 76 Bărbuţ), A. Ivan (min. 69 Mamut), Baiaram (min. 75 V. Constantin)

Alte știri din Liga 1