Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Oltenii au ”patinat” la GiurgiuRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
18 Ian 2021

Liga 1: Oltenii au ”patinat” la Giurgiu

Astra Giurgiu reușește să frâneze Universitatea Craiova în cursa pentru recuperarea handicapului pe care îl au față de lider și au încheiat nedecis partida de pe ”Marin Anastasovici”.

Gazdele au deschis scorul în minutul 16 după o nouă pasă decisivă a lui Budescu, o centrare din lovitură liberă care a imprimat balonului o traiectorie de folha seca ce a depășit linia jucătorilor din careul de 16 metri și a căzut în careul mic, fiind reluată din plonjon de Sousa și surprinzându-l pe Pigliacelli. Imediat după deschiderea scorului portarul giurgiuvenilor s-a accidentat la o degajare și a fost nevoit să ceară schimbarea, însă oltenii nu au putut să preseze prea mult poarta apărată de nou-intratul Mihai Popa. Abia în minutele de prelungiri ale reprizei ocaziile se ivesc la ambele porți, cu Bancu șutând din drop de la 25 de metri puțin peste transversală, apoi Stahl, lansat pe contraatac, nu poate trece mingea pe lângă Pigliacelli. În al treilea minut de prelungiri Nistor pleacă de la limita ofsaidului lansat de Bancu, pătrunde până la linia de fund a terenului și scoate la 16 metri pentru Cicâldău, care trimite din prima în plasa porții lui Popa.

Intrați la cabine la egalitate, oltenii încep mai încrezători partea a doua a jocului și Nistor îl încearcă pe Popa cu un șut de la 30 de metri, dar tânărul portar este pe minge și respinge de lângă stâlpul din stânga sa, iar în minutul 61 o minge centrată de Bancu din flancul stâng îl lovește în mână pe David Bruno și este lovistă slab de Bărbuț. Ritmul jocului scade treptat și fără alte realizări ofensive, ambele formații își împart punctele după fluierul final.

Oltenii sunt la a treia remiză consecutivă și cu 34 de puncte rămân la trei lungimi în urma liderului, în timp ce Astra face 17 puncte și rămâne pe locul 12.

 

Astra Giurgiu - Universitatea Craiova 1-1 (1-1)

Au marcat: Sousa (min. 16)/Cicâldău (min. 45+3)

Astra Giurgiu (antrenor Eugen Neagoe): Lazar (min. 27 M. Popa)- De Sousa, Graovac, Găman, Şerban (min. 9 Canadjija) - Crepulja - Stahl (min. 46 V. Gheorghe), Răduţ, Budescu, Bruno - Montini (min. 72 Merloi)

Universitatea Craiova (antrenor Corneliu Papură): Pigliacelli - Vlădoiu, Bălaşa, Constantin, Bancu - Nistor (min. 83 Căpăţână), Matei, Cicâldău - Cîmpanu, Mamut (min. 63 Ivan), Ofosu (min. 63 Baiaram)

Alte știri din Liga 1