Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Oltenii au dominat, dar nu au învins la CălărașiGheorghe Fluster / SportPictures.eu
14 Feb 2021

Liga 1: Oltenii au dominat, dar nu au învins la Călărași

Meci fără gol între Academica Clinceni și Universitatea Craiova la Călărași la capătul unui joc în care echipa olteană, oaspete, a fost mai alertă în ofensivă.

În minutul 4, Cicâldău a încercat vigilența lui Vâlceanu cu o folha seca de la 25 de metri scoasă cu greu de portar de sub transversală, dialogul dintre cei doi reluându-se în minutul 18 cu un șut mai slab al mijlocașului oltean. Cicâldău a fost cel mai incisiv jucător al Universității și în minutul 34 a apărut la finalizare în careul Academicii fiind blocat în primă instanță de Gardoș, apoi a reluat din colțul careului mic, dar Vâlceanu a fost pe fază și a reținut balonul. Cinci minute mai târziu un șut al lui Bărbuț de la limita careului a fost deviat de Ventura, balonul a trecut razant cu stâlpul din dreapta lui Vâlceanu și tabela a rămas imaculată, iar în minutul 60 a fost rândul lui Cîmpanu să șuteze din afara careului și unul dintre fundașii Academicii să devieze în corner. Pe final de meci Rusescu îl pune în dificultate pe Pigliacelli în două rânduri, prima dată în minutul 73 cu un șut din întoarcere din colțul careului mic respins cu o mână de portarul oaspeților, apoi în minutul 80 a executat puternic o lovitură liberă de la 30 de metri și l-a obligat pe italian să respingă în față până la Pashov, care însă a reluat peste transversală dintr-o poziție bună.

Partida s-a încheiat fără gol marcat și Universitatea face un nou pas greșit în dialogul la distanță cu FCSB și CFR Cluj, în timp ce Academica își menține avansul de 5 puncte față de urmăritoarele sale din cursa pentru un loc de play-off.

 

Academica Clinceni - Universitatea Craiova 0-0 (0-0)

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): Vâlceanu – Pashov (min. 85 Achim), Bilali, Gardoş, Pârvulescu – Cordea, Ventura, Dumitriu, Popa (min. 78 Tănase) – Chunchukov, Longher (min. 4 Rusescu)

Universitatea Craiova (antrenor Marinos Ouzounidis): Pigliacelli – Vlădoiu (min. 90 Vătăjelu), Papp, Bălaşa (min. 46 M. Constantin), Bancu – Mateiu, Nistor – Bărbuţ (min. 46 Cîmpanu), Cicâldău, Baiaram (min. 65 Mamut) – A. Ivan

Alte știri din Liga 1