Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Oltenii abordează deciși întâlnirea cu CFR ClujMircea Rosca / SportPictures.eu
08 Dec 2016

Liga 1: Oltenii abordează deciși întâlnirea cu CFR Cluj

În preziua meciului de mare importanță pentru configurația la vârf a clasamentului în care vor întâlni la Drobeta Turnu Severin pe CFR Cluj, staff-ul tehnic și jucătorii echipei CS Universitatea Craiova promit suporterilor o evoluție spectaculoasă, fiind deciși să lupte pentru a-și apropia punctele puse în joc.

În cadrul unei conferințe de presă organizate astăzi la sala de conferință a hotelului Ramada din Craiova, antrenorul principal Gheorghe Mulțescu și jucătorii Hristo Zlatinski și Andrei Ivan au făcut câteva considerații asupra momentului în care se află formația alb-albastră și referindu-se la meciul programat mâine seară începând cu ora 20:30 și-au declarat deschis intențiile de a juca deschis, ofensiv, așa cum este obișnuit publicul oltean, și de a da totul pe teren pentru a obține o clasare cât mai bună la finalul acestei ediții de campionat. Iată declarațiile celor prezenți:

Gheorghe Mulțescu: „Am încheiat o perioadă dificilă, cel puțin în ceea ce privește punctele acumulate. Nu am pierdut doar puncte, ci și jucători. Au fost greșeli personale, ratări prea multe, decizii de arbitraj care ne-au dezavantajat. Am tras linie, iar acum țintim trei victorii din următoarele trei jocuri. Cel mai greu, dar și cel mai important este primul dintre ele: meciul cu CFR Cluj. Este un adversar puternic, care se închide foarte bine, a demonstrat-o în cele două jocuri pe care le-am susținut în acest an competițional la ei acasă. Noi va trebui să fim performanți și exacți pentru a ne apropia victoria. Am avut de patru ori șansa să trecem pe primul loc și nu am fructificat-o. Eu nu cred în misticisme, în blesteme, ci în muncă și randament. Este o presiune pe care noi ne-am creat-o, aceea de a fi în frunte. Și vineri, cu CFR, vom continua același stil de joc, vom ataca din primul minut, mai ales că este o promisiune făcută suporterilor, aceea de a evolua ofensiv“.

Hristo Zlatinski: „Va fi o partidă dificilă cu CFR Cluj, dar nu luăm în considerare decât varianta victoriei, altă opțiune nu avem. Eu nu simt presiune într-un astfel de joc, și consider că nici coechipierii mei. Sunt jucători buni, avem încredere unii în alții. Vrem să obține maxim din următoarele două jocuri din campionat și calificarea în următoarea fază a Cupei României. Pe când un gol? Pentru mine nu este important să marchez, ci să ajut Universitatea Craiova să câștige. V-am spus încă de la prima mea conferință că am venit aici, la Craiova, pentru a juca în Liga Campionilor“.

Andrei Ivan: „Suntem capabili să câștigăm cu orice echipă a campionatului, așadar și cu CFR Cluj. Totodată, suntem conștienți că va fi un meci greu, au jucători valoroși, nu degeaba sunt în prima parte a clasamentului. În ceea ce mă privește, joc oriunde îmi cere antrenorul, mă simt bine oriunde în linia ofensivă. Nu mă gândesc acum la vreun transfer. Îmi doresc să joc cu Universitatea în cupele europene, să realizez ceva aici, apoi să plec afară“.

 

sursa: CSUC.ro

Alte știri din Liga 1