Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Obiectiv îndeplinit pentru ”câini”Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
09 Feb 2019

Liga 1: Obiectiv îndeplinit pentru ”câini”

Dinamo s-a deplasat la Sfântu Gheorghe cu obiectivul clar declarat de a reveni în Capitală cu toate punctele și de a păstra intacte speranțele, e adevărat firave, de a obține un loc în play-off.

Cu o defensivă consolidată, trupa lui Mircea Rednic a fost echipa care a legat mai bine jocul la mijlocul terenului în prima repriză, dar fără a avea ocazii consistente de a înscrie. Fără a schimba registrul de joc, dinamoviștii au înscris în minutul 57 dintr-un penalty acordat de arbitrul Sebastian Colțescu la intervenția neinspirată a lui Jovanovic la Zenke, căpitanul Nistor transformând cu siguranță după ce a trimis balonul în colțul opus celui în care Niczuly a ales să sară. Constrânși de scorul de pe tabelă, elevii lui Eugen Neagoe sunt mai prezenți în atac pe finalul partidei și lovesc în două rânduri bara porții lui McDermott, o dată în minutul 59 la șutul lui Sato deviat de Sorescu și a doua oară la lovitura liberă executată de Tandia în minutul 80.

S-a încheiat Sepsi OSK – Dinamo 0-1 (0-0) și distanța în clasament dintre cele două echipe se reduce la 5 puncte. Covăsnenii rămân pe locul 6 cu 33 de puncte și vor juca etapa viitoare la Mediaș, în timp ce Dinamo a făcut 28 de puncte și urcă pe 10, urmând ca în antepenultima rundă să joace o nouă finală, pe teren propriu cu FC Botoșani.

 

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Eugen Neagoe): Niczuly – De Moura, Viera, Jovanovic (min. 58 Fl. Ştefan), Sato – Velev, Ad. Rus – Y. Hamed, (min. 31 Drăghici), Vaşvari, Tandia – Simonovski (min. 63 Mensah)

Dinamo (antrenor Mircea Rednic): McDermott – Sorescu, Klimavicius, R. Grigore, Aliji – I. Filip – Zenke (min. 61 Diaye), Aït-Atmane (min. 55 D. Popa), Nistor, Jaadi (min. 82 Pešić) – Montini

Alte știri din Liga 1