Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Obiectiv atins pentru arădeniCiprian Petcut / SportPictures.eu
16 Mai 2021

Liga 1: Obiectiv atins pentru arădeni

UTA va evolua sezonul viitor în Liga 1 după ce astăzi a învins Gaz Metan Mediaș pe teren propriu și cu o etapă înainte de finalul play-out-ului are un avans de 4 puncte față de primul loc de baraj.

Elevii lui Laszlo Balint au fost cei care au dictat ritmul partidei, dar au avut în față un Pleșca în zi de grație, portarul medieșenilor fiind învins o singură dată. Albu i-a testat reflexele în minutul 4 cu un șut de la 25 de metri ce a prins pământul, însă nu l-a putut păcăli, iar în minutul 33 Miculescu trage de la 16 metri și Pleșca a scos cu un reflex de senzație mingea ce se îndrepta spre vinclu. Șase minute mai târziu, goalkeeper-ul scoate cu piciorul un gol ca și făcut al lui Hora, atacantul reluând din 9 metri balonul pasat de Vorobjovas și a păstrat imaculată tabela. Nu a mai avut ce face în minutul 50 la o fază în care Hora a reluat cu capul în bară un balon centrat de Miculescu, iar Antal a trimis din voleu din 7 metri în plasă. Golul i-a relaxat pe arădeni, care se puteau distanța în minutul 62 când transversala s-a opus loviturii de cap trimise de Albu, același jucător fiind blocat de Pleșca trei minute mai târziu cu un reflex de portar de handbal la o reluare cu capul din plonjon. Un nou reflex în minutul 83 la situația de unu la unu cu Roger a încheiat o partidă memorabilă pentru Pleșca, dar nefericită pentru medieșeni, care staționează pe locul 11 cu 29 de puncte și au nevoie de un rezultat pozitiv în ultima etapă cu Politehnica Iași.

 

UTA - Gaz Metan Mediaș 1-0 (0-0)

A marcat: Antal (min. 50)

UTA (antrenor Laszlo Balint): Fl. Iacob - Tomozei, Erico, F. Ilie, Shlyakov - Roger (min. 90+2 Melinte), Albu, Vorobjovas, D. Rusu (min. 22 Antal) - Hora (min. 81 C. Rus), Miculescu (min. 81 Tescan)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Mihai Teja): Pleşca - Baco, Larie, Trif - Butean, De Moura (min. 71 Francisco Junior), Alceus (min. 46 Pambou), Deaconu (min. 46 Chamed), Velisar (min. 75 Horşia) - Costea (min. 15 V. Morar), Valente

Alte știri din Liga 1