Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: O remiză ternăIonut Tabultoc / SportPictures.eu
27 Aug 2018

Liga 1: O remiză ternă

Meci modest la Botoșani între FC din localitate și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Venite după înfrângeri suferite în etapa anterioară, ambele formații ar fi trebuit să fie mai incisive în faza ofensivă și să dovedească că își doresc cele trei puncte puse în joc.

Oaspeții au fost mai activi în startul partidei și și-au trecut în cont un șut ce nu a prins cadrul porții trimis de Fulop în minutul 10 și lovitura de cap a lui Viera cinci minute mai târziu, dar trimisă exact în brațele lui Pap. Treptat, gazdele își fac prezența mai mult în jumătatea adversă și după un șut pe lângă al lui Chitoșcă, Mihai Roman și Ongenda au execuții mai bune și îl pun la treabă pe Niczuly. În minutul 35 Simonovski readuce emoțiile la poarta lui Pap, portarul gazdelor întinzându-se ca un resort pentru a respinge în corner lovitura de cap a atacantului macedonean, apoi botoșenenii conduc ostilitățile în startul reprizei secunde și Burcă trimite balonul în bară cu capul în minutul 47, iar Chitoșcă trimite peste în minutul 55. Jocul și-a pierdut din ritm și în afara unui șut la colțul lung al lui Oaidă trimis pe lângă poarta lui Niczuly nu ar mai fi de notat nimic.

S-a încheiat FC Botoșani - Sepsi OSK Sf. Gheorghe 0-0, o remiză ternă ce nu poate mulțumi decât echipa oaspete.

 

FC Botoșani (antrenor Costel Enache): Pap - Patache, Chindriş, A. Burcă, Soiledis - J. Rodriguez, Oaidă (min. 87 Enriko) - Golofca, Ongenda, Chitoşcă (min. 79 Corban) - M. Roman (min. 70 Brekalo)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Eugen Neagoe): Niczuly - De Moura, Viera Jovanovic, Sato - Velev (min. 11 Karnitskiy, min. 61 Yasin Hamed), Vaşvari - S. Drăghici (min. 88 Mensah), I. Fulop, Tandia - Simonovski

Alte știri din Liga 1