Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: O „manita” de victorii pentru DinamoRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
16 Mai 2021

Liga 1: O „manita” de victorii pentru Dinamo

Dinamo continuă cursa nebună și bifează la Pitești cea de-a cincea victorie consecutivă în play-out, fiind la un pas de a prinde un loc de baraj pentru barajul de Conference League, lucru de neimaginat în urmă cu două săptămâni. De partea cealaltă, FC Argeș suferă în urma înfrângerii suferite în Trivale și este condamnată să câștige în ultima etapă la Mediaș contra celor de la FC Hermannstadt, sibienii fiind și ei obligați să învingă pentru a prinde un loc de baraj.

Jocul de astăzi a început în nota de dominare a oaspeților, care au deschis scorul în minutul 12 după o acțiune fulger în flancul drept a lui Sorescu și o pasă în centrul careului pentru Mihaiu, care a îndeplinit o formalitate și a împins balonul în plasă. Piteștenii nu au putut să-și construiască ocazii importante de gol și doar în minutul 59 inspirația lui Mediop a adus egalarea. Atacantul a primit balonul la 20 de metri în zonă centrală și șutul său din întoarcere la firul ierbii l-a învins pe Eșanu pentru a aduce egalarea. Dinamo a revenit în atac, devierea cu capul a lui Puljic (min. 69) a fost respinsă în corner de Greab, iar în minutul 82 o pasă filtrantă a lui Gol l-a găsit pe Sorescu liber în careu și mijlocașul dinamovist l-a învins pe portarul gazdelor cu un șut la colțul lung.

Dinamo face 30 de puncte și are nevoie de un punct în ultima etapă cu Chindia pentru a evita locul de baraj, în timp ce trei puncte o pot urca pe locul 8, ocupat acum de FC Argeș cu 31 de puncte.

 

FC Argeș - Dinamo București 1-2 (0-1)

Au marcat: Mediop (min. 59)/Mihaiu (min. 12), Sorescu (min. 82)

FC Argeș (antrenor Mihai Ianovschi): Greab – Tofan, Turda, Boldor, Muşat (min. 72 Năstăsie) – Meza Colli, Şerban (min. 34 Palic) – Dumitru (min. 72 Grecu), Honciu, De Jonghe – Mitoi (min. 13 Ndiaye, min. 73 Teles)

Dinamo București (antrenor Dusan Uhrin jr.): Eşanu – Bejan, Puljic, Albentosa – Sorescu, Achim (min. 78 Fabbrini), Anton, Gol, St. Filip (min. 90+2 Radu) – Mihaiu (min. 62 Morsay), Nemec (min. 90+2 R. Grigore)

Alte știri din Liga 1