Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Nu-i spală apa Jiului!Bogdan Danescu / SportPictures.eu
13 Dec 2015

Liga 1: Nu-i spală apa Jiului!

Play-off-ul se îndepărtează din obiectivul craiovenilor după o înfrângere ce a dat peste cap pronosticurile multor pariori. În Bănie, CS U Craiova a primit vizita celor de la FC Voluntari, echipă ce a reușit o singură victorie în cele 21 de partide disputate până astăzi, o victimă previzibilă la prima vedere, dar care a evoluat pozitiv în perioada în care Gheorghe Mulțescu a preluat banca tehnică.

După un început cu un plus ofensiv pentru gazde, ilfovenii au deschis scorul în minutul 22 după un contraatac de manual dezvoltat de Novac după o intercepție la 25 de metri de propria poartă, sprintul său continuând cu o pasă în centru la 20 de matri de poarta lui Bălgrădean pentru Kone, iar acesta a pus scurt mingea pentru Bălan, care aflat într-o poziție suspectă de ofsaid l-a executat pe portarul craiovean cu un șut la firul ierbii în dreapta sa. Golul i-a afectat pe jucătorii gazdă, care ratează în minutul 39 o bună ocazie prin Ivan, lobul acestuia din poziție de unu la unu cu Balauru trecând mult peste transversala porții oaspeților.

Vătăjelu încearcă imposibilul în minutul 52 și a fost aproape de a reuși, dar șutul său din voleu trimis din unghi închis a fost respins de Balauru. Pe fondul unei dominări sterile a gazdelor, în minutul 79 ilfovenii obțin un penalty la faultul lui Kay la Pancu. Veteranul oaspeților a executat și l-a învins pe Bălgrădean, dar craiovenii nu capitulează. Vătăjelu lovește transversala în minutul 86, Nuno Rocha îl pune la treabă pe Balauru cu șutul său din minutul 89, iar în al doilea minut de prelungiri Măzărache trimite puțin pe lângă din 14 metri singur cu portarul oaspeților. În cele din urmă, oltenii înscriu în al patrulea minut de prelungiri cu ajutorul oaspeților, Sorin Rădoi deviind un șut al lui Bancu a cărui traiectorie ieșea din cadrul porții.

S-a terminat CS U Craiova – FC Voluntari 1-2 (0-1), rezultat după care oltenii rămân la 5 puncte în spatele ultimului loc de play-off cu 4 meciuri înaintea sfârșitului sezonului regulat și trebuie să facă față valului de contestări din partea propriilor fani.

 

CS U Craiova (antrenor Emil Săndoi): Bălgrădean - Achim, Kay, Iliev, Vătăjelu - Zlatinski, Mateiu, Ivan (min. 63 Curelea), Nuno Rocha - Bancu, Herghelegiu (min. 72 Măzărache)

FC Voluntari (antrenor Gheorghe Mulțescu): Balauru - Rus, Novakovic, Rădoi, Briceag - Novac (min. 84 Achim), Maftei, Kone, Goossens - Vâlceanu (min. 69 Iorga), Bălan (min. 46 Pancu)

Alte știri din Liga 1