Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Noul sezon al Ligii 1 se vede mai clar la ClinceniRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
26 Iul 2020

Liga 1: Noul sezon al Ligii 1 se vede mai clar la Clinceni

La reprogramarea partidei, Academica Clinceni s-a impus la scor de forfait în fața Politehnicii Iași și respiră mult mai ușurată cu trei etape înainte de finalul play-out-ului.

Formația pregătită de Ilie Poenaru și-a făcut jocul ușor cu ajutorul lui Cabral, cel care ieri a fost inițial declarat contaminat cu COVID-19 și partida s-a amânat pentru astăzi după ce a doua testare a ieșit negativă pentru fundașul stânga olandez al Politehnicii. În minutul 7 Cabral l-a faultat în careu pe Șut și arbitrul Ovidiu Hațegan a dictat fără ezitare lovitură de la 11 metri, iar cel care a transformat-o a fost Albu. Fundașul central al gazdelor a reușit dubla în minutul 66 împingând în plasă de pe linia porții balonul trimis cu capul de Cebotaru după un corner, iar scorul final al partidei a fost stabilit în al doilea minut de prelungiri de Robert Ion după o acțiune de contraatac tăioasă și o finalizare din unghi după ce l-a culcat din fentă pe portarul Axinte.

Academica face 32 de puncte și se menține pe locul 8, imediat după liderul play-out-ului FC Viitorul, în timp ce ieșenii rămân cu 23 de puncte pe locul de baraj.

 

Academica Clinceni - Politehnica Iași 3-0 (0-0)

Au marcat: Albu (min. 9 și 66), R. Ion (min. 90+2)

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): Vâlceanu - G. Matei, Albu, Bejan, Dobrescu - F. Achim (min. 61 Merloi), Cebotaru (min. 90+5 Şuşu), Şut (min. 90+5 Ilie), Ventura – Markovici (min. 76 R. Ion), Buziuc (min. 77 Kontoes)

Politehnica Iași (antrenor Mircea Rednic): Axinte - Popadiuc, Mihalache, Frăsinescu, Cabral – Grădinaru (min. 84 Assulin), Breeveld (min. 69 Zaharia), De Iriondo (min. 46 Fomba), Horşia (min. 62 Chacana) - Luckassen, A. Cristea (min. 46 Omoh)

Alte știri din Liga 1