Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Nimic pe tabelă, aproape nimic pe terenAndi Popescu / SportPictures.eu
26 Mai 2017

Liga 1: Nimic pe tabelă, aproape nimic pe teren

Meci nul la Turnu Severin între Pandurii Târgu Jiu și Gaz Metan Mediaș. Echipe cu obiective diferite pe acest final de play-out, cele două formații s-au mulțumit cu un punct, iar gazdele au încercat pe final de meci să dea lovitura, însă a fost prea târziu să concretizeze pe tabelă după ce timp de 90 de minute ocaziile au fost de numărat pe degetele de la o mână.

Cioinac a avut un prim șut pe spațiul porții medieșenilor în minutul 7, mijlocașul gazdelor alegând o execuție după o pendulare scurtă la marginea careului mare al adversarilor. Tot la poarta lui Greab, Erico da Silva plasează o lovitură de cap în minutul 33, dar nu prinde cadrul porții, pentru ca în minutul 41 Bic să dea emoții gorjenilor cu un șut înșelător ce a trecut puțin pe lângă stâlpul din dreapta lui Popescu. Cea mai mare ocazie a meciului a aparținut incisivului Hamed, care abia intrat în teren trimite din 8 metri pe lângă poartă dintr-o situație de unu la unu cu Greab. În minutele de prelungiri Negruț are două jumătăți de ocazie încheiate cu șuturi slabe ce nu prind cadrul porții, iar partida se încheie Pandurii – Gaz Metan 0-0.

Cu punctul acumulat, gorjenii fac 27 și se află la 4 lungimi distanță față de timișoreni și de Concordia, ambele echipe urmând a evolua în această etapă pe teren propriu cu ASA și respectiv FC Botoșani.

 

Pandurii Târgu Jiu (antrenor Flavius Stoican): I. Popescu – Negoiţă (min. 75 Pîrcălabu), Erico, Ene, Samson – Cioinac, Zaina – Hlistei, Păcurar, Surugiu (min. 59 Hamed) – Batin (min. 87 Negruţ)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Cristian Pustai): Greab – Creţu (min. 87 C. Petre), Trtovac, Buzean, Rugasevic – Zaharia, Bic – Munteanu, Olaru, Lupu (min. 46 Trif) – Buziuc (min. 78 Danci)

Alte știri din Liga 1